Kampanjer för Volvo

UTRUSTA DIN BIL FÖR SOMMAR

Nu är sommaren här. För många av oss innebär det tid med familj och vänner och förväntan inför upplevelser som bryter av vardagen. Passa på att göra bilen redo genom att ta del av våra fina sommarerbjudanden.

Till kampanjen

Premiär för nya Volvo V60 Classic

Nya Volvo V60 Classic. Körglad, praktisk och prisvärd. Nu lanserar vi Volvo V60 i Classic­utförande. Vilket betyder en extra välutrustad Volvo till ett mycket attraktivt pris.

Till kampanjen

Kampanjpris på tillbehör till Volvo XC70 – monterat och klart

Nu har du chansen att göra din Volvo XC70 av årsmodell 2008 – 2016 ännu mer personlig. Vi kan hjälpa dig att få bilen extra färgstark med originaltillbehör.

Till kampanjen

Volvo originaldelar – monterat och klart

Bilen är en viktig del av din fritid. Och eftersom vi har byggt din bil, vet vi exakt vad den behöver. Volvo original kamremsbyte från cirka 4 395 kr. monterat och klart.

Till kampanjen

Polestar-optimera din bil!

Med över 20 års av erfarenhet inom racing ligger Volvo i framkant när det gäller prestandaoptimering. Allt vi lärt oss på racingbanorna genom åren för vi med oss in i arbetet med att utveckla nya produkter som tar din körupplevelse till nästa nivå.

Till kampanjen

Exteriörstyling Volvo V90 Cross Country

Kampanjpris på exteriörstyling till din Volvo V90 Cross Country.

Till kampanjen

Volvo V60 – familjens sportkombi

Volvo V60 är familjebilen med oslagbar körkänsla.

Till kampanjen

Volvo V60 Cross Country

Volvo V60 Cross Country är byggd för svenska förhållanden. Just nu får du en välutrustad V60 Cross Country för 324 900 kr.

Till kampanjen

Nya Volvo V90 Cross Country

Genom att kombinera överlägsen komfort, design och säkerhet med vägegenskaper för riktigt tuffa förhållanden har vi skapat en bil som passar på alla vägar, oavsett väglag. Och vart de än tar dig. Så nu är det upp till dig. Att leva fullt ut.

Till kampanjen

Volvo XC60 Classic – slutförsäljning

Sveriges populäraste SUV i en mycket välutrustad och prisvärd version. 349 900 kr inklusive AWD och automat.

Till kampanjen

Volvo V40 – privatleasa från 2895 kr/mån

Privatleasa Volvo V40 från 2895 kr/mån.

Till kampanjen

Nytt barnstolssortiment från Volvo

Volvos säkerhetsinnovationer har hjälpt till att garantera barns säkerhet i bilar i mer än femtio år. Nu har det tagits fram en ny generation bilbarnstolar.

Till kampanjen

Nya Volvo V90 från 319.900:-

En pånyttfödd klassiker. Herrgårdsvagnen från Volvo är en ikon i bilvärlden. Nya Volvo V90 gör den vackrare än någonsin.

Till kampanjen