Är du framtidens medarbetare?

Vi har bestämt oss, har du?

Framför oss ser vi en spännande resa. Vi har viljan och ambitionen att bli bäst på att serva både kunder och deras bilar. I bagaget har vi starka varumärken som Volvo och Renault. Vid ratten har vi engagerade medarbetare som tillsammans ger ett enkelt och tryggt bilägande. Det är viktigt!

Genom att vara bäst på att ta hand om våra kunder gör vi skillnad som betyder något. Det är mer än viktigt. Det är grunden för Bilbolaget. Vårt kundlöfte är ”med personlig omtanke” något vi ska visa både våra kunder, gäster och varandra. Som du förstår har vi en hög ambition om att ligga i framkant. Vi vill hitta medarbetare som kan hjälpa oss att göra det. Dina egenskaper och din potential är viktigare än din bakgrund och dina erfarenheter. Vi söker dig som kan motivera, engagera och utveckla. Du testar nya lösningar och drar dig inte för att komma med spännande tankar och idéer som du sedan förverkligar i handling. Att bry sig om andra, jobba med omtanke om både kunder och kollegor samt viljan att göra skillnad är andra egenskaper som vi håller högt. Det är du och jag, vi medarbetare, som är Bilbolaget. Det vi gör och på sättet vi agerar och kommunicerar med våra kunder är det som är varumärket Bilbolaget.

Vi har bestämt oss för att göra skillnad. Har du?


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Lediga tjänster


Alla   Personlig servicetekniker   Plåtslagare   Verkstadscoach  

Personlig servicetekniker i Bollnäs

Vi söker en bilmekaniker som vill utvecklas och internutbildas till Personlig servicetekniker till Bollnäs

Är du bilmekaniker men känner att du vill utvecklas i din yrkesroll? Vi söker nu en bilmekaniker till vår anläggning i Bollnäs som kommer att internutbildas och utvecklas till Personlig servicetekniker.


Läs mer

Personlig servicetekniker i Gävle

Vi söker bilmekaniker till Gävles verkstad

Vi söker mekaniker eller som vi kallar det Personlig servicetekniker till Gävle. Personlig servicetekniker är Volvos koncept hur vi jobbar på våra verkstäder med kunden lite extra i fokus.


Läs mer

Personlig servicetekniker i Gävle

Vi söker en bilmekaniker som vill utvecklas och internutbildas till Personlig servicetekniker till Gävle

Är du bilmekaniker men känner att du vill utvecklas i din yrkesroll? Vi söker nu en bilmekaniker till vår anläggning i Gävle som kommer att internutbildas och utvecklas till Personlig servicetekniker.


Läs mer

Plåtslagare i Gävle

Bilbolaget söker Bilplåtslagare till Gävle

På Bilbolagets skadecenter är teamkänsla och yrkesstolthet ledorden. Vi erbjuder dig ett självständigt och stimulerande arbete på ett kvalitetstänkande företag med bra villkor, nyrenoverad verkstad med modern utrustning.


Läs mer

Verkstadscoach i Bollnäs

Vi söker verkstadscoach till Bollnäs

Som verkstadscoach leder och coachar du en grupp servicetekniker. Ditt uppdrag är att arbetsleda, stötta och utveckla serviceteknikerna samt se till att det dagliga arbetet i verkstaden fungerar utan problem och efter uppsatta mål.


Läs mer

Personlig servicetekniker i Bollnäs

Vi söker en bilmekaniker till Bollnäs

Vi söker mekaniker eller som vi kallar det Personlig servicetekniker till Bollnäs. Personlig servicetekniker är Volvos koncept hur vi jobbar på våra verkstäder med kunden lite extra i fokus.


Läs mer