Vi har bestämt oss. Har du?

Vi har viljan och ambitionen att bli bäst på att serva både kunder och deras bilar. I bagaget har vi starka varumärken som Volvo och Renault. Vid ratten har vi engagerade medarbetare som tillsammans ger ett enkelt och tryggt bilägande. Det är viktigt! Genom att vara bäst på att ta hand om våra kunder gör vi skillnad som betyder något. Det är mer än viktigt! Det är grunden för Bilbolaget.

Som du förstår har vi en stor ambition om att ligga i framkant. Nu vill vi hitta medarbetare som kan hjälpa oss att göra det. Dina egenskaper och din potential är viktigare än din bakgrund och dina erfarenheter.

Vi söker dig som kan motivera, engagera och utveckla. Du testar nya lösningar och drar dig inte för att komma med spännande tankar och idéer som du sedan förverkligar i handling. Att bry sig om andra, jobba med omtanke om både kunder och kollegor samt viljan att göra skillnad är andra egenskaper som vi håller högt. Det är du och jag, vi medarbetare, som är Bilbolaget. Det vi gör och på sättet vi agerar och kommunicerar med våra kunder är det som är varumärket Bilbolaget.

Vi har bestämt oss att göra skillnad. Har du?

Just nu söker vi en personlig servicetekniker till Gävle. Läs mer om tjänsten här!