Verkstadserbjudanden

När du lämnar in din bil hos oss på Bilbolaget för service kan du vara säker på att din bil är i trygga händer. Våra verkstäder är auktoriserade för våra bilmärken Volvo, Renault och Dacia. Det är en garanti på att din bil får just den service som bilen kräver. Vi har specialutbildad personal, de senaste verktygen och programvarorna, och självklart får du garanti på arbetet.

Kampanjpris!

Byte av bromsvätska
NU 975:- (Ord. pris 2 370:-)

Bromsvätska – varför är det viktigt att byta? 
Bromsvätskan i de flesta bilar är hydroskopisk. Det innebär att den drar till sig fukt och att den därför måste bytas med jämna mellanrum. Fukten samlas i regel inte i behållaren utan i ledningar och cylindrar, vilket innebär att all bromsvätska i hela systemet måste bytas ut för att det ska få verkan. Om bromsvätskan inte byts i tid så kan följande uppstå:

  • Kokpunkten sjunker. En låg kokpunkt är känslig för både värme och vatten. Det räcker då med några hårda inbromsningar i följd för att vätskan skall börja koka, varvid pedalen går i botten.

  • Ett lika stort problem med vattenutblandad bromsvätska är att hela hydrauliksystemet rostar inifrån. Det gäller både huvudcylindern, hjulcylindrarna och de reglerventiler som ska hindra att hjulen låser sig vid inbromsning.

Glasreparation

Bilbolaget har lång erfarenhet av att laga bilglas. Vi är auktoriserade av våra biltillverkare och samarbetar med alla försäkringsbolag för att utföra bilglasreparationer. Det är på just denna punkt vi skiljer oss från traditionella bilglasmästare.

Vid bilglasreparation är det viktigt att du anlitar en auktoriserad verkstad som använder rätt metod, rätt delar och rätt lim, eftersom vindrutan är en del av bärigheten i hela bilens kaross. Viktigt är också att säkerställa funktionen av den tekniska utrustningen som är placerad i vindrutan. Vi kan laga alla typer av bilglas oavsett vilken årsmodell bilen har.

Prisexempel:

Laga stenskott
100:- med försäkring i Volvia.

Byte av vindruta
FRÅN 1 600:- med försäkring i Volvia.

 

Har du fått anmärkning hos besiktningen? 

Vi utför efterkontrollen och sparar tid åt dig. Gick din bil inte igenom besiktningen eller polisens flygande inspektion? Låt oss utföra efterkontrollen och intyga åtgärden, dvs ”släcka 2:or”.

Det betyder att du inte behöver åka tillbaka till besiktningen vilket gör att du sparar tid. Kostnaden för efterkontroll är den samma hos oss som hos Bilprovningen eller övriga besiktningsorgan.

Pris 250:-
Arbetskostnad och material tillkommer.