Är du framtidens medarbetare?

Vi har bestämt oss, har du?

Framför oss ser vi en spännande resa. Vi har viljan och ambitionen att bli bäst på att serva både kunder och deras bilar. I bagaget har vi starka varumärken som Volvo och Renault. Vid ratten har vi engagerade medarbetare som tillsammans ger ett enkelt och tryggt bilägande. Det är viktigt!

Genom att vara bäst på att ta hand om våra kunder gör vi skillnad som betyder något. Det är mer än viktigt. Det är grunden för Bilbolaget. Vårt kundlöfte är ”med personlig omtanke” något vi ska visa både våra kunder, gäster och varandra. Som du förstår har vi en hög ambition om att ligga i framkant. Vi vill hitta medarbetare som kan hjälpa oss att göra det. Dina egenskaper och din potential är viktigare än din bakgrund och dina erfarenheter. Vi söker dig som kan motivera, engagera och utveckla. Du testar nya lösningar och drar dig inte för att komma med spännande tankar och idéer som du sedan förverkligar i handling. Att bry sig om andra, jobba med omtanke om både kunder och kollegor samt viljan att göra skillnad är andra egenskaper som vi håller högt. Det är du och jag, vi medarbetare, som är Bilbolaget. Det vi gör och på sättet vi agerar och kommunicerar med våra kunder är det som är varumärket Bilbolaget.

Vi har bestämt oss för att göra skillnad. Har du?


Lediga tjänster


Alla   Företagssäljare   Personlig servicetekniker   Plåtslagare   Skadetekniker  

Företagssäljare i Norrtälje

Vi söker företagssäljare till Bilbolaget i Roslagen

Som företagssäljare arbetar du självständigt från första kontakten med kund till uppföljning. Till din hjälp har du ett säljteam med detaljerade produktkunskaper som knyter ihop detaljerna i bilaffären och sköter leveransen. Dina kunder är framför allt företag. Du arbetar med våra bilar i form av ett attraktivt och komplett bilägande för kunden. Till din hjälp har du moderna IT-system för att du ska lyckas i ditt proaktiva arbete. Du ingår i en grupp säljare där dina kollegor främst bearbetar kunder i bilhallen


Läs mer

Personlig servicetekniker i Norrtälje

Personlig servicetekniker till Norrtälje

Vi tror på att skapa det bästa för våra kunder i form av tjänster som verkligen underlättar och medverkar till att det blir kul att äga bilar från oss.
Din roll som personlig servicetekniker är avgörande för att vi ska lyckas.


Läs mer

Personlig servicetekniker i Östhammar

Personlig servicetekniker till Östhammar

Vi tror på att skapa det bästa för våra kunder i form av tjänster som verkligen underlättar och medverkar till att det blir kul att äga bilar från oss.
Din roll som personlig servicetekniker är avgörande för att vi ska lyckas.


Läs mer

Plåtslagare i Norrtälje

Plåtslagare till Norrtälje

Är du en noggrann och ansvarstagande person? Har du erfarenhet att jobba som bilplåtslagare? Då är du kanske den vi söker efter.


Läs mer

Skadetekniker i Norrtälje

Skadetekniker till skadecenter i Norrtälje

I rollen som skadetekniker kommer du att utföra reparationer på krockskadade bilar. I reparationsarbetet ingår byte av karossdetaljer, utförande av svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontering och montering av teknisk utrustning.


Läs mer