Arbeta hos oss

Vi vill ha engagerade medarbetare!

Vårt kundlöfte: Med personlig omtanke
På Bilbolaget är vi övertygade om att det finns ett löfte som står över alla andra. Nämligen det löfte som prickar människans grundläggande behov av bekräftelse. Vi vill att alla kunder ska känna sig betydelsefulla och att just deras behov är någonting som vi tar på allvar och har lösningar på. Omtanke i alla led vinner i längden.

Värdegrunden – våra gemensamma spelregler
I alla organisationer finns det saker som tar eller ger energi. Och saker som kan göras annorlunda för att ge ännu större kundvärden. Med våra spelregler vill vi ge ramar för vad som gäller för alla medarbetare på Bilbolaget. Spelreglerna har sammanfattats med fyra värdeord:

  • Trovärdighet
  • Omtanke
  • Passion
  • Göra skillnad

 


 

Försäljningsadministrativ chef

Placeringsort: Sundsvall

Bilbolaget tar nu steget att gå från en leveransadministrativ avdelning till en försäljningsadministrativ avdelning. Den traditionella leveransavdelningen har under åren genomgått stora förändringar och gör idag mycket mer än att enbart hantera det administrativa runt en billeverans.

Resan har precis startat med att de flyttat hela sin försäljningsadministration till Sundsvall varifrån de hanterar koncernens administration runt bilförsäljningen.

Som försäljningsadministrativ chef ansvarar du för att tillsammans med medarbetarna hantera hela kedjan från bilbeställning till kundleverans för koncernens person- och lätta lastbilsförsäljning från Timrå i norr till Norrtälje i söder. Totalt strömmar det igenom ca 8 000 bilar under ett år som ska hanteras i flera olika led.

Det är ett mycket viktigt arbete där man verkligen kan säga att noggrannhet och att göra rätt från början är avgörande för att de ska kunna ge sina kunder det de förväntar sig. Initialt kommer ditt arbete att övervägande bestå av att organisera avdelningen enligt deras gemensamma plan och effektivisera arbetet genom att göra det mer digitaliserat. Försäljningsadministrationens ”kunder” är Bilbolagets egna säljare och säljchefer och det är dem som ska supportas på ett förstklassigt sätt. Med Volvo, Ford, Renault och Dacia på sin meny kan utlovas ett spännande och utvecklande arbete men också ett arbete med många utmaningar.

Låter det som ett utmaning som skulle passa dig?
Läs mer om tjänsten och ansök här >>


Bilbolaget söker en Administrativ assistent

Bilbolaget Invest Sundsvall AB söker en administrativ assistent.
Placeringsort: Sundsvall

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att svara på inkommande samtal i telefonväxeln och att hjälpa våra administratörer med olika administrativa arbetsuppgifter. Det handlar bland annat om in- och utbetalningar, avtalsadministration och bokföring.

Vi söker en person som är driven, noggrann och initiativtagande. Du är duktig på att kommunicera och tycker om att sätta kunden i fokus.  Det är viktigt att du tycker om kundmötet och har lätt för att samarbeta och bygga broar med kollegor. Du engagerar dig för att slutkunden ska bli helt nöjd. Vidare är du ansvarsfull och motiverad till att göra ett bra jobb och gillar att växla mellan olika arbetsuppgifter. Du bör även ha förmåga att självständigt organisera det dagliga arbetet och ta egna initiativ.

Det är viktigt att du ser vinsten i att vara en god lagspelare och att du alltid vill bidra till en god stämning bland dina kollegor. Här jobbar vi med omtanke om både kunder och kollegor, och vi vill att du ska ha en vilja att göra skillnad i ditt arbete och ge kunderna goda upplevelser. Att ta ansvar och bry sig om andra är ledord som vi håller högt på Bilbolaget.

Tjänsten är ett föräldravikariat som sträcker sig till hösten 2018 med start så snart vi hittat rätt person.
Känner du att det här är något för dig så skicka din ansökan och CV till Maria Åström
avdelningsansvarig, maria.astrom@bilbolaget.nu, senast den 17/9 2017.


Skademekaniker till vårt Skadecenter

Bilbolagets Skadecenter växer och behöver nu förstärkning av en Skademekaniker. Du kommer att ingå i ett härligt gäng med god sammanhållning på Bilbolagets anläggning som ligger på Skönsmon/Kuben i Sundsvall.

Vi söker dig som är utbildad skademekaniker och har jobbat flera år i yrket. God datorvana är ett krav och vi i lägger stor vikt vid din inställning och dina personliga egenskaper. Att bry sig om andra, jobba med omtanke om både kunder och kollegor samt viljan att göra skillnad är ledord som vi håller högt på Bilbolaget. Vi tror att du gillar att arbeta i ett högt tempo, är ansvarstagande, fungerar väl i grupp och värdesätter att göra ett arbete som du kan vara stolt över.

Vi är auktoriserad skadeverkstad för Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes. Vi utbildar oss kontinuerligt genom våra generalagenters utbildningsprogram. Noggrannhet, kvalitetskänsla och att disciplinerat arbeta efter tillverkarens arbetsbeskrivningar är ett absolut krav.

Det är viktigt att du ser vinsten i att vara en god lagspelare och att du alltid vill bidra till en god stämning bland dina kollegor. Här jobbar vi med omtanke om både kunder och kollegor, och vi vill att du ska ha en vilja att göra skillnad i ditt arbete och ge kunderna goda upplevelser. Att ta ansvar och bry sig om andra är ledord som vi håller högt på Bilbolaget.

Låter tjänsten intressant? Skicka din ansökan med CV till Jimmy Andersson, Coach skadeverkstad,
e-post: jimmy.andersson@bilbolaget.nu.
Vid frågor om tjänsten kontakta Jimmy Andersson på telefon 060-18 02 15.