Vi satsar på Söderhamn

Nu har vi stängt bilhallen i Söderhamn för ombyggnation men självklart finns våra säljare redo ifall du har frågor, vill köpa eller är sugen på att provköra. På telefon och via mail når du både Karl-Gunnar Söderlund och Stefan Jonsson. Det går självklart också bra att boka möten för att träffas personligen för den som vill det.

Här hittar du kontaktuppgifter till våra säljare.

Efter sportlovet är det tänkt att Bilbolagets nya bilhall ska öppna för kunderna i Söderhamn. Alla är överens om att det är ett välbehövligt lyft.

– Det fanns två alternativ, antingen lägga ner eller satsa. Jag är övertygad om att våra kunder vill att vi ska finnas lokalt. Nu får Söderhamn en toppanläggning, säger VD Robert Lipskog.

Här kan du läsa mer om ombyggnationen.

 


Nu läggs grunden för den nya anläggningen

Måndag │11 December │ 2018

Nu förbereds marken för att plattan ska kunna gjutas. Nu läggs alltså grunden för det som kommer vara vår nya fina anläggning.


Ombyggnationen fortsätter

Måndag │26 November │ 2018

Trots att frosten lagt sig så fortsätter ombyggnationen av vår bilhall och nu har hela främre delen av bilhallen jämnats med marken.


Intervju med Söderhamns verkstadschef Tommy Rönnqvist

Tisdag │13 November │ 2018

Under sommaren 2018 renoverade vi verkstaden i Söderhamn. En renovering som lyft verkstaden och gjort att våra Personliga servicetekniker trivs ännu bättre. Elina, marknadsassistent på Bilbolaget har gjort en kortare intervju med Tommy som berättar om hans tankar om renovering av verkstaden och om ombyggnationen av bilhallen i Söderhamn.


Nu är ombyggnationen igång och takstolarna lyfts av.

Tisdag │13 November │ 2018 


Såhär såg bilhallen ut innan ombyggnationen.

Måndag │29 Oktober │ 2018