Arbeta hos oss

Vi vill ha engagerade medarbetare!

Vårt kundlöfte: Med personlig omtanke
På Bilbolaget är vi övertygade om att det finns ett löfte som står över alla andra. Nämligen det löfte som prickar människans grundläggande behov av bekräftelse. Vi vill att alla kunder ska känna sig betydelsefulla och att just deras behov är någonting som vi tar på allvar och har lösningar på. Omtanke i alla led vinner i längden.

Värdegrunden – våra gemensamma spelregler
I alla organisationer finns det saker som tar eller ger energi. Och saker som kan göras annorlunda för att ge ännu större kundvärden. Med våra spelregler vill vi ge ramar för vad som gäller för alla medarbetare på Bilbolaget. Spelreglerna har sammanfattats med fyra värdeord:

  • Trovärdighet
  • Omtanke
  • Passion
  • Göra skillnad


Bilbolaget skadecenter söker skadeadministratör

Vår skadeadministratör går i pension och därför söker vi nu dig som vill vara vårt ansikte utåt i vår kundmottagning som skadeadministratör. Du kommer ingå i ett härligt gäng med god sammanhållning på Bilbolagets skadeanläggning på Skönsmon i Sundsvall där vi är auktoriserade för Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes.

Dina arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter består i att ta hand om våra kunder via telefon och i vår kundmottagning där du fångar kunders önskemål och omsätter det till vårt åtagande i verkstaden.  Du ansvarar för hanteringen av våra arbetsorder, den dagliga planeringen av arbetet mellan skadeverkstad och lackering. Men även andra administrativa uppgifter förekommer. Som skadeadministratör håller du i utlämnandet av reparerade bilar där du visar och förklarar för kund vilket arbete som har utförts. Enklare skadebesiktningar kommer också att förekomma.

Din bakgrund
Den vi söker har erfarenhet inom bilbranschen i teknisk, administrativ eller ledande form. Du har mycket god och dokumenterad kunskap inom fordonsteknik och mekanik, och från fordonsteknisk utbildning. Kunskap inom kaross och billackering är starkt meriterande då detta hanteras och diskuteras dagligen. Du har mycket god datorvana och vana av att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du hanterar svenska flytande i tal och skrift och har dessutom grundläggande kunskaper i engelska.

Som person
Vi söker en person som har god social kompetens, är stresstålig och är mycket strukturerad med kundservice i fokus. Du ser vinsten i att vara en god lagspelare och att bidra till en god stämning bland dina kollegor. Här jobbar vi med omtanke om både kunder och kollegor, och vi vill att du ska ha en vilja att göra skillnad i ditt arbete och ge kunderna goda upplevelser. Att ta ansvar och bry sig om andra är ledord som vi håller högt på Bilbolaget.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Låter tjänsten intressant?
Skicka din ansökan med CV till Jimmy Andersson, skadeverkstadscoach. e-post: jimmy.andersson@bilbolaget.nu . Vi vill ha din ansökan senast den 21 juni.

Vid frågor kontakta Jimmy Andersson på telefon 060-18 02 15.


Bilbolaget söker skademekaniker till Skadecenter i Sundsvall

Bilbolagets Skadecenter växer och behöver nu förstärkning av en skadetekniker. Du kommer att ingå i ett härligt gäng med god sammanhållning på Bilbolagets anläggning som ligger på Skönsmon i Sundsvall. Anläggningen är auktoriserad för Volvo, Ford, Renault, Dacia samt Mercedes och arbetar efter tillverkarnas arbetsbeskrivningar. Medarbetarna genomgår kontinuerligt generalagenternas utbildningsprogram.

Du får arbeta brett med alla moment i skadereparationen som t.ex. demontering av skadade delar, svetsning, felsökning, olika riktningsarbeten, plastlagning och montering efter lackering mm.

Bakgrund och kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som är utbildad skadetekniker och har jobbat flera år i yrket. Alternativt kanske du är en utbildad personbilsmekaniker med mångårig erfarenhet som nu vill byta inriktning och istället arbeta med dom omväxlande arbetsmomenten som ingår i arbetet som skadetekniker. God datorvana är önskvärt och B-körkort ett krav.

Du gillar att arbeta i ett högt tempo med fokus på kvalitet och noggrannhet och värdesätter att göra ett arbete som du kan vara stolt över. Vidare är du ansvarstagande och en god lagspelare.

För Bilbolaget är det viktigt att du ser vinsten i att vara en god lagspelare och att du alltid vill bidra till en god stämning bland dina kollegor. Här jobbar vi med omtanke om både kunder och kollegor. Vi vill att du ska ha en vilja att göra skillnad i ditt arbete och bidra till att ge kunderna goda upplevelser.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta skadecoach Jimmy Andersson på telefon 060-18 02 15 eller via mail jimmy.andersson@bilbolaget.nu
Välkommen med din ansökan som lämnas till jimmy.andersson@bilbolaget.nu så snart som möjligt, dock senast 2018-07-13.