Arbeta hos oss

Vi vill ha engagerade medarbetare!

Vårt kundlöfte: Med personlig omtanke
På Bilbolaget är vi övertygade om att det finns ett löfte som står över alla andra. Nämligen det löfte som prickar människans grundläggande behov av bekräftelse. Vi vill att alla kunder ska känna sig betydelsefulla och att just deras behov är någonting som vi tar på allvar och har lösningar på. Omtanke i alla led vinner i längden.

Värdegrunden – våra gemensamma spelregler
I alla organisationer finns det saker som tar eller ger energi. Och saker som kan göras annorlunda för att ge ännu större kundvärden. Med våra spelregler vill vi ge ramar för vad som gäller för alla medarbetare på Bilbolaget. Spelreglerna har sammanfattats med fyra värdeord:

  • Trovärdighet
  • Omtanke
  • Passion
  • Göra skillnad

Skademekaniker

Bilbolagets Skadecenter växer och behöver nu förstärkning av en Skademekaniker. Du kommer att ingå i ett härligt gäng med god sammanhållning på Bilbolagets anläggning som ligger på Skönsmon/Kuben i Sundsvall.

Vi söker dig som är utbildad skademekaniker och har jobbat flera år i yrket. God datorvana är ett krav och vi i lägger stor vikt vid din inställning och dina personliga egenskaper. Att bry sig om andra, jobba med omtanke om både kunder och kollegor samt viljan att göra skillnad är ledord som vi håller högt på Bilbolaget. Vi tror att du gillar att arbeta i ett högt tempo, är ansvarstagande, fungerar väl i grupp och värdesätter att göra ett arbete som du kan vara stolt över.

Vi är auktoriserad skadeverkstad för Volvo, Ford, Renault, Dacia och Mercedes. Vi utbildar oss kontinuerligt genom våra generalagenters utbildningsprogram. Noggrannhet, kvalitetskänsla och att disciplinerat arbeta efter tillverkarens arbetsbeskrivningar är ett absolut krav.

Det är viktigt att du ser vinsten i att vara en god lagspelare och att du alltid vill bidra till en god stämning bland dina kollegor. Här jobbar vi med omtanke om både kunder och kollegor, och vi vill att du ska ha en vilja att göra skillnad i ditt arbete och ge kunderna goda upplevelser. Att ta ansvar och bry sig om andra är ledord som vi håller högt på Bilbolaget.

Låter tjänsten intressant? Skicka din ansökan med CV till Jimmy Andersson, Coach skadeverkstad,
e-post: jimmy.andersson@bilbolaget.nu.
Vid frågor om tjänsten kontakta Jimmy Andersson på telefon 060-18 02 15.