Bilbolaget Bollnäs

Vad vill du göra idag?

Välkommen till oss på Bilbolaget i Bollnäs

Vi är din lokala återförsäljare av Volvo i Bollnäs. Vi säljer nya personbilar från Volvo samt har ett stort sortiment av begagnade bilar från flera olika bilmärken. Vi kan också hjälpa dig som vill sälja din bil, oavsett märke. Vi har en butik med reservdelar och tillbehör samt är auktoriserad verkstad för Volvo, Renault och Dacia. I vår verkstad har vi även däckservice med däckhotell, skadeverkstad, transportbilsverkstad och glasverkstad där vi bland annat kan laga stenskott på alla bilmärken.

Läs mer om vad vi erbjuder i Bollnäs

Öppettider

Bilförsäljning

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 14:00
Söndag Stängt

Verkstad

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Butik

Måndag-fredag 07:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Avvikande öppettider

Torsdag 5 januari Trettondagsafton öppet till kl. 16.00
Fredag 6 januari Trettondagen stängt

Fredag 13/1 stänger bilhallen kl. 11.00

Torsdag 6 april Skärtorsdag öppet till kl. 16.00
Fredag 7 april Långfredag stängt
Lördag 8 april Påskafton stängt
Måndag 10 april Annandag påsk stängt

Måndag 1 maj Första maj stängt

Onsdag 17 maj har vi öppet till kl. 16.00
Torsdag 18 maj Kristi himmelfärdsdag stängt

Tisdag 6 juni Nationaldagen stängt

Torsdag 22 juni öppet till kl. 16.00
Fredag 23 juni Midsommarafton stängt
Lördag 24 juni Midsommardagen stängt

Fredag 3 november öppet till kl. 16.00
Lördag 4 november Alla helgons dag stängt

Måndag 25 december Juldagen stängt
Tisdag 26 december Annandag jul stängt

Måndag 1 januari Nyårsdagen stängt


Det här erbjuder vi

Välkommen till oss på Bilbolaget i Bollnäs. Här säljer och köper vi bilar samt har butik och verkstad som gör allt för att din bil ska må bra.

I vår bilhall säljer vi nya och begagnade bilar från Volvo samt har ett stort utbud av testade begagnade bilar från olika märken. Du kan även köpa bil online från någon av våra andra anläggningar och få den levererad till Bollnäs med omnejd. Men då missar du våra kunniga och trevliga säljare och vårt goda kaffe, så det kan vara värt att svänga förbi bilhallen bara för den sakens skull.

Vi kan också hjälpa dig som vill sälja din bil, oavsett vad du har för märke. Slå oss en signal eller värdera bilen kostnadsfritt online för prisförslag.

Vid sidan av bilhallen har vi en bildelsbutik med reservdelar och biltillbehör. Förutom bildelar till Volvo, Renault och Dacia har vi allt från reflexer och snöborstar till bilbarnstolar och andra biltillbehör.

I Bollnäs har vi auktoriserad personbilsverkstad och utför service och reparationsarbeten på Volvo, Renault och Dacia. Vi har även en del med transportbilsverkstad där vi tar emot Renault transportbilar. I vår verkstad, som ligger i samma hus som butiken, jobbar personliga servicetekniker med specialistkunskaper som alltid använder den senaste tekniken och utrustningen. Bokar service eller reparation i Bollnäs gör du enklast här.

Nedan kan du läsa mer om våra olika avdelningar och vad vi kan erbjuda dig på Bilbolaget i Bollnäs. Välkommen!

Däckservice

I Bollnäs hittar du vår däckservice i verkstaden. Hos oss kan du köpa nya däck eller få hjälp med hjulskifte oavsett vad du har för bilmärke. Vi utför även montering, balansering och gör hjulinställningar. Vi har också ett däckhotell där du kan förvara dina däck.

Skadeverkstad

Hos oss i Bollnäs hittar du skadeverkstaden genom att besöka vår butik. Vi samarbetar med flera försäkringsbolag och är auktoriserade för Volvo, Renault och Dacia. På dessa märken kan vi göra skadebesiktning och laga såväl plåt- och plastskador som glas- och lackskador.

Glasverkstad

I bilglasverkstaden jobbar kunniga glasmästare som kan laga stenskott på alla bilmärken och byta rutor på Volvo, Renault och Dacia. Vi sköter all kontakt med ditt försäkringsbolag och du betalar självrisken till oss. När det är dags att besöka oss finns vi i verkstaden innanför butiken.

Tanka

I Bollnäs kan du tanka bilen på vår Tanka-station på Hantverkargatan 3 bredvid bilhallen. Där kan även du med elbil ladda den. Betalar du din tankning med Volvo-, Renault- eller Carpay-kort får du alltid bonus och 10 öre rabatt per liter. Du kan även betala direkt via CarPay-appen.

Vi som arbetar i Bollnäs

Försäljningschef
Verkstadscoach och verkstadschef
Butikssäljare
Kundrelationsansvarig
Kundtjänst

Kristin Eriksson

Kundservice

020-50 02 50

kundtjanst@bilbolaget.nu

Anna-Karin Andersson

Kundservice

020-50 02 50

kundtjanst@bilbolaget.nu

Torbjörn Risve

Kundservice

020-50 02 50

kundtjanst@bilbolaget.nu

Andrea Lundgren

Digital säljare

020-50 02 50

andrea.lundgren@bilbolaget.nu

Kristin Blom

Kundcenterchef

020-50 02 50

kundtjanst@bilbolaget.nu


Senast inkomna bilarna i Bollnäs Se alla


Aktuella erbjudanden Se alla

Renault Clio

Privatleasing från 2 790 kr/mån

Privatleasingerbjudande på populära Renault Clio, 2 790 kr/mån inkl. 3 års service. Lägg till vinterhjul från 199 kr/mån. Bilar finns i lager för snabb leverans.

Volvo XC60 T8 Black Edition

Den svartaste Volvon någonsin

För dig som gillar svarta detaljer på bilar får du här ditt lystmäte. På denna edition är hela grillen blanksvart, samtliga emblem är blanksvarta, blanksvarta fälgar och svart inredning.

Volvo XC40 Recharge Extended Range Plus Edt

Prissänkt 30 900 kr

Uppdaterade XC40 Recharge i long range-version ger dig en räckvidd på upp till 511 km. I denna kampanjvariant ingår hela den omfattande utrustningsnivån Plus samt även klimatpaket.

Se alla

Hur kan vi hjälpa dig?

Hittar du inte det du behöver eller har frågor om något kan du fylla i formuläret nedan så ringer någon från oss i Bollnäs upp dig så snart vi kan.

Skicka meddelande