Bilbolaget Sundsvall

Vad vill du göra idag?

Välkommen till oss på Bilbolaget i Sundsvall

Hos oss hittar du ett stort utbud av nya och begagnade personbilar från Volvo och Ford. Vi kan också hjälpa dig som vill sälja din bil, oavsett märke. Vi har en butik med reservdelar och tillbehör samt är auktoriserad verkstad för Ford, Volvo, Renault och Dacia. Vi har även en lackeringsverkstad samt en däck- och glasverkstad som bland annat tar emot bilar från alla märken för att byta däck och laga stenskott. Vår skadeverkstad hittar du på Enhörningsvägen 22 i Kuben.

Läs mer om vad vi erbjuder i Sundsvall


Öppettider

Bilförsäljning

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 15:00
Söndag Stängt

Verkstad

Måndag-fredag 07:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Butik

Måndag-fredag 07:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Hertz

Måndag-fredag 07:00 – 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Skadeverkstad

Måndag-fredag 07:00 – 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Det här erbjuder vi

Välkommen till oss på Bilbolaget, din lokala återförsäljare av Ford och Volvo i Sundsvall.

I vår bilhall hittar du (förutom kunniga och engagerade säljare samt en trevlig kaffemaskin) nya och begagnade personbilar från Ford och Volvo. Vi har också ett stort utbud av nästan nya Volvo. Vi kallar konceptet för Volvo Selekt och det betyder att du får en nästan ny bil med bra garantier, men till ett begagnat pris.

Du som är på jakt efter en begagnad bil från ett annat märke kan köpa bil online från någon av våra andra anläggningar och få den levererad till Sundsvall. Vi kan också hjälpa dig som vill sälja din bil, oavsett vad du har för märke. Slå oss en signal eller värdera bilen kostnadsfritt online för prisförslag.

Mitt emot bilhallen har vi en bildelsbutik med reservdelar och biltillbehör. Förutom bildelar till Volvo, Ford, Renault och Dacia har vi allt från små batterier till spolarvätska, kupévärmare och andra bra och ha-saker till bilen.

Vi är auktoriserad verkstad för service och reparationer på Volvo, Ford, Renault och Dacia i Sundsvall. I vår verkstad, som ligger i samma hus som butiken, jobbar erfarna tekniker med specialkunskaper som alltid använder den senaste tekniken och utrustningen. Bokar service eller reparation i Sundsvall gör du enklast här.

Nedan kan du läsa mer om våra olika avdelningar och vad vi kan erbjuda dig på Bilbolaget i Sundsvall. Välkommen!

Däckservice & Däckhotell

I Sundsvall har vi en modern Däck- & Glasverkstad med kunniga tekniker som utför alla typer av däcktjänster. Hos oss kan du köpa nya däck eller få hjälp med hjulskifte oavsett vad du har för bilmärke. Vi utför även montering, balansering och gör hjulinställningar. I samma hus har vi ett däckhotell där du kan förvara dina däck.

Skadeverkstad

Vår skadeverkstad i Sundsvall hittar du på Enhörningsvägen 22 i Kubikenborg. Vi är auktoriserade för Volvo, Renault, Dacia och Ford men kan ta emot och reparera bilar från andra märken. Vi utför skadebesiktning och hjälper till med plåt- och plastskador. Glas- och lackskador åtgärdas i glasverkstaden och lackeringen på Bultgatan.

Glasverkstad

I vår moderna bilglasverkstad i Sundsvall hjälper våra kunniga glasmästare dig att laga stenskott eller byta ruta. Vi lagar stenskott på alla bilmärken och kan byta rutor på Volvo, Renault, Dacia och Ford. Vi sköter all kontakt med ditt försäkringsbolag och du betalar självrisken till oss. När det är dags att besöka oss finns vi i Däck- & Glasverkstaden.

Hertz hyrbilar

I våra lokaler i Sundsvall hittar du även Hertz biluthyrning. Hos oss kan du hyra din bil för en kort stund eller en längre tid. Du kan boka via webben och hämta ut din bil på någon av våra fyra utlämningsställen: Bultgatan 1, Enhörningsvägen 22, Sundsvall Airport eller järnvägsstationen. Hertz självservicekiosk på Bultgatan 1 är öppen 06-24.

Tvätta

På vår Tvättaanläggning på Bultgatan 1 i Sundsvall kan du välja mellan sex olika skonsamma och miljövänliga biltvättsprogram. Biltvätten har öppet dygnet runt och du betalar enkelt med ditt betalkort utanför. Betalar du med ett Volvo-, Renault- eller Carpay-kort får du dessutom bonus och 20 procent rabatt på alla tvättprogram.

Tanka

I Sundsvall har vi Tankastationer på Bultgatan 1 och Landsvägsallén 67. Vi erbjuder bland annat HVO100 som drivmedel. Du kan även ladda din bil på Bultgatan 1. Betalar du din tankning med Volvo-, Renault- eller Carpay-kort får du alltid bonus och 10 öre rabatt per liter. Du kan även betala direkt via CarPay-appen.

Vi som arbetar i Sundsvall

Säljare Volvo/Begagnat
Säljare Ford/Begagnat
Personlig servicetekniker Volvo

Joakim Brisland

Personlig servicetekniker

060-18 08 76

joakim.brisland@bilbolaget.nu

Daniel Andersson

Personlig servicetekniker

060-18 08 26

daniel.andersson@bilbolaget.nu

Daniel Jonsson

Personlig servicetekniker

060-18 08 72

daniel.jonsson@bilbolaget.nu

Jon-Erik Köpsen

Personlig servicetekniker

060-18 08 79

jon-erik.kopsen@bilbolaget.nu

Fredrik Pettersson

Personlig servicetekniker

060-18 08 92

fredrik.pettersson@bilbolaget.nu

Olle Holm Anbo

Personlig servicetekniker

060-18 08 40

olle.holm-anbo@bilbolaget.nu

Richard Olsson

Personlig servicetekniker

060-18 08 74

richard.olsson@bilbolaget.nu

Personlig servicetekniker Renault
Däck- & Glasverkstad

Örjan Johansson

Personlig servicetekniker

060-18 08 43

orjan.johansson@bilbolaget.nu

Verkstadscoach

Joakim Åhlin

Verkstadscoach Ford och Renault

060-18 08 73

joakim.ahlin@bilbolaget.nu

Patrik Lindahl

Verkstadscoach Volvo

060-18 08 46

patrik.lindahl@bilbolaget.nu

Bildelar
Skadeverkstad
Hertz, biluthyrning

John Magnusson

Biluthyrare/Skadeansvarig

060-18 02 06

john.magnusson@bilbolaget.nu

Camilla Håden

Biluthyrare/Supervisor

060-18 02 03

camilla.haden@bilbolaget.nu

Kundtjänst

Bilar i lager i Sundsvall Alla


Aktuella erbjudanden Se alla

Företagserbjudande på Ford Transit Custom Active

Ford leasing 2 835 kr exkl. moms

Ford är störst i Europa på transportbilar och vår prisvinnande Ford Transit Custom är en av Sveriges mest sålda skåpbilar. Låga driftskostnader, överlägsen komfort, praktiskt lastutrymme och senaste säkerhetsteknologin är bara några av skälen.

Företagserbjudande på Ford Ranger Wildtrak

Just nu – tillbehör till ett värde upp till 10.000 kr vid köp av Ford Ranger Wildtrak

Bättre än någonsin och en värdig vinnare av International Pick-Up Award 2020. Europas mest sålda pickup har mer teknologi än någonsin tidigare – allt för att hjälpa dig att arbeta smartare. Dessutom går alla Fords nya transportbilar nu att köra på HVO100 biodiesel, vilket bidrar till ett mer hållbart bilägande för ditt företag.

Företagserbjudande på Ford Raptor

Just nu – Tillbehör till ett värde upp till 10 000 kr vid köp av Ford Raptor

Nya Ranger Raptor. Europas allra första fabrikstillverkade pickup för terrängkörning. Varje element i denna lätta lastbil är designad och byggd för att dominera på varje underlag. Och den är ensam i sitt slag.

Se alla

Hur kan vi hjälpa dig?

Hittar du inte det du behöver eller har frågor om något kan du fylla i formuläret nedan så ringer någon från oss i Sundsvall upp dig så snart vi kan.

Skicka meddelande