Vill du vara först med det senaste från oss?

Nyheter, erbjudande och annat intressant innehåll direkt i din inkorg.

Sensommar äntligen tillbaka – samarbetar med Bilbolaget: ”Håll utkik efter sensommarbilen”

Efter uppehåll på grund av pandemin är festivalen Sensommar äntligen tillbaka i Sundsvall. Flertalet stora artister, såväl svenska som internationella, kommer till NP3 arena 8-9 juli och vi på Bilbolaget kommer självklart vara på plats som partner. Tillsammans med Sensommar kommer vi erbjuda våra CarPay-kunder rabatterade priser på biljetter samt ha flertalet roliga tävlingar, både innan festivalen och inne på arenan. Vi ses väl där?!

Sensommar arrangeras av Höga kusten Nöje med Dino Vulic och Oskar Westerlind i spetsen. Radarparet har arrangerat festivaler tillsammans i flera år. Det började med Stadsfestivalen i Härnösand och efter ett erbjudande från den svenska gruppen Maskinen föddes tankarna om en festival i Sundsvall.

Konfettiregn på Sensommar 2019 under Zara Larssons spelning. Foto av Oskar Sandström.

– Det är en ganska rolig historia faktiskt. Vi hade funderat ett tag på att arrangera en festival i Sundsvall men inte kommit till skott. Så fick vi erbjudande från Maskinen, vilket kändes som en stor och cool bokning för oss då, men kanske inte riktigt rätt för familjefestivalen i Härnösand. Så på en eftermiddag slängde vi i princip ihop en plan för en Sundsvallsfestival och så föddes Sensommar, berättar Dino Vulic.

Unik festival på arena mitt i stan

Med festivalen Sensommar fick Dino och Oskar utlopp för sitt eget musikintresse och de fick en chans att göra event i en genre de brinner för. Tre månader efter samtalet från Maskinen var det så dags – den första upplagan av festivalen Sensommar.

– Sommaren 2015 och -16 höll festivalen till i hamnen. 2017 flyttade allt till NP3 arena och vi gick mot en mer internationell känsla av festival. Att ha festivalen på en arena mitt i stan ger en härlig atmosfär och en unik inramning som besökarna verkligen uppskattat, säger Dino.

Fricky på Sensommar 2019
”Att ha festivalen på en arena mitt i stan ger en härlig atmosfär och en unik inramning”, säger Dino.
Fricky på Sensommar 2019, foto av Oskar Sandström.

Sensommar och Bilbolaget i nära samarbete

Årets festival väntas bli en lika stor succé som föregående år och artistprogrammet bjuder på såväl svenska som internationella stornamn. Förutom artisterna kommer också vi på Bilbolaget finnas på plats som festivalpartner.

Nu blev du verkligen sugen på att gå va?! Vi är ett sjukt dragplåster. Typ i nivå med Zara Larsson liksom.

Se listan med alla artister här

Victor Leksell på Sensommar 2019
En av årets artister är den svenska stjärnan Victor Leksell. Han var med även 2019, då iklädd en MYCKET FIN sponsortröja från Timrå IK och yours truly. Foto av Oskar Sandström.

– Vi är jätteglada över samarbetet med Bilbolaget. Det känns kul att ha hittat en partner som har samma vision som en själv. Det märks att vi båda vill skapa värde för kommunens befolkning, säger Dino.

Tina Möller, kommunikationschef på Bilbolaget tillägger:

– Vi pratar i Bilbolaget om att göra skillnad. Det kan man göra på olika sätt, men ett är att göra bra saker lokalt. Vårt mål är att bidra till en levande region och Sensommar är ett ypperligt tillfälle.

Håll utkik efter Sensommarbilen

Ett resultat av samarbetet är den orangea sensommarbilen. Ser du den i sommar kan du vinna biljetter till festivalen.

– Den går verkligen inte att missa, säger Dino och skrattar.

Sensommarbilen Volvo XC60 i samarbete med Bilbolaget
Sensommarbilen Volvo XC60, inte helt lätt att missa. Läs mer om tävlingen på Sensommars Instagram eller Facebook-sida.

Biljetter och tävlingar för Bilbolagets kunder

För Bilbolagets kunder innebär samarbetet också mer bra saker.

– Vi vill skapa mervärde för våra kunder. Till exempel kommer vi erbjuda rabatterade priser på biljetter för CarPay-kunder och ha en tävling där man kan vinna en VIP-upplevelse, säger Tina och avslutar:

– Vi kommer också vara på plats och hitta på roliga saker inne på festivalområdet. Bland annat kommer man kunna utmana sina kompisar i vem som är bäst på att köra radiostyrd bil. Missa inte det!

Följ Bilbolaget på Facebook eller Instagram för att inte missa något inför sommarens roligaste festival. Hoppas vi ses där!

Festivalområdet på NP# arena 2019
Foto av Oskar Sandström.

Läs mer om festivalen på Sensommars hemsida


Vill du vara först med det senaste från oss?

Nyheter, erbjudanden och annat intressant innehåll direkt i din inkorg.

Bilbolaget

2022-05-27

Relaterade artiklar

Tvätta inte bilen på gatan

Är det förbjudet att tvätta bilen på garageuppfarten och kan man få böter för att tvätta bilen på gatan? Svaret på båda frågorna är ’nja’.

Den (dugligt) kompletta guiden till en lyckad husvagnssemester

Saker att kontrollera innan ni åker, tips på saker ni inte ska glömma att packa med, råd om hur ni kör säkert och tips på platserna att besöka. Häng med, nu kör vi!

Har du problem med din AC?

Har du problem med din AC, exempelvis att den kyler dåligt, att den inte kyler alls eller att det luktar unket när du startar den? Vi berättar vad det kan bero på och vad man gör åt saken.

Så väljer du rätt sommardäck till bilen

Vad ska man tänka på när man ska välja sommardäck till bilen? I den här artikeln delar vår däckexpert med sig av sina bästa tips inför köpet.