Ford erbjudanden

Här hittar du alla våra aktuella erbjudanden för Ford.

Ford Explorer

Förmånsvärde från 3 542 kr/mån

Helt nya Ford Explorer, med elegant men ändå dominerande exteriör, skulpterad för att skapa en känsla av raffinerad förmåga. Den vackert fulländade och mångsidiga interiören tillåter upp till sju personer att åka bekvämt, samtidigt som den har generöst med bagageutrymme.

Elektriska veckor

med magiska erbjudanden

En del skapar magi med illusioner, vi gör det med nyskapande teknik. Just nu har vi elektriska veckor för Fords laddbara bilmodeller som alla ligger i framkant av den tekniska utvecklingen.

Ford Ranger

Europas mest sålda pickup

Ford Ranger har mer teknologi än någonsin tidigare – allt för att hjälpa dig att arbeta smartare. Dessutom går alla Fords nya transportbilar nu att köra på HVO100 biodiesel, vilket bidrar till ett mer hållbart bilägande för ditt företag.

Ford Puma

Privatleasing från 2 395 kr/mån

Konstruerad för att hjälpa dig få ut det mesta möjliga av ditt moderna liv. Den har en innovativ människocentrerad design, djärv SUV-stil utvändigt och en sofistikerad hybriddrivlina. Ford Puma söker inte din uppmärksamhet – den kräver det i tysthet. Nya Puma finns i två utföranden – komfortabla Titanium och sportiga ST-Line.

Nya Ford Kuga Plug-In Hybrid

från 3 995 kr/mån

Ford Kuga kombinerar elegant stil och tuff kapacitet med förfinad modern design på utsidan och ett anpassningsbart mångsidigt utrymme på insidan. Finns med Fords senaste laddhybridteknik för en renare, tystare och mer sofistikerad SUV-körning med en mängd smarta hjälptekniker och designfunktioner som kompletterar en aktiv livsstil.

Mustang Mach-E

från 5 645 kr /mån

Gör dig redo att älska bilkörning igen! Helt nya Mustang Mach-E är helt elektrisk och en ny form av frihet, byggd på all den passion som dess ikoniska status rymmer. Upp till 610 km på el (WLTP), finns som AWD och RWD. Upp till 12 mil räckvidd på 10 min snabbladdning.

Ford Focus EcoBoost Hybrid

från 2 345 kr/mån

Låt oss stolt presentera vårt senaste tillskott till crossover-familjen, Ford Focus Active. Med högre sittposition, insteg och en sportigare design ger den dig en körupplevelse utöver det vanliga.