Ford erbjudanden

Här hittar du alla våra aktuella erbjudanden för Ford. Det kan handla om privatleasingkampanjer, bilar till kampanjpris eller sänkta priser på nya och begagnade bilar från Ford. Det kan också vara erbjudanden för dig som äger en Ford, till exempel rabatt på verkstadstjänster eller dylikt.

Tjänstebil: Ford Mustang Mach-E

Förmånsvärde från 2 670 kr/mån

Elbilen Ford Mustang Mach-E är prissänkt med upp till 155 000 kr. En företagsbil som är lite roligare än andra. Kort leveranstid. Boka din provkörning hos oss idag så berättar vi mer om att ha den som företagsbil.

Ford Mustang

Pris från 795 900 kr

7:e generationens Ford Mustang® sportbil. Utrustad med 5.0 l V8-motor och ikoniskt ljud. Ultramodern interiör med en anpassningsbar digitalt instrumentkluster.

Vinterhjältar

Ski Team Edition: spara upp till 81 400 kr

Oavsett hur ditt vinteräventyr ser ut har vi en Ford som tar dig dit på ett tryggt och säkert sätt. Ford sponsrar svensk längdskidåkning och just nu finns deras mest populära modeller som unika och välutrustade Ski Team Edition-varianter.

Ford Focus Active – Ski Team Edition

från 2 595 kr/mån

Focus-upplevelsen är bättre än någonsin med en slående ny design och utrustad med nästa generations uppkopplingsmöjligheter. En ny och intuitiv 13,2-tums pekskärm i färg som högupplöst visar upp och låter dig interagera med alla funktioner i SYNC 4 systemet.

Ford Puma – Ski Team Edition

Från 2 095 kr/mån

Ford Puma Ski Team Edition är en välutrustad crossover med mildhybrid och spänstig design. Nu har vi kampanjpriser på både billån och privatleasing. Provkör en idag!

Ford Transit Custom

Pris från 411 000 kr exkl moms

Ford Transit Custom – vinnare av “International Van of the Year” och Europas mest sålda transportbil. Nu i nytt utförande, designad från grunden för att leverera enastående prestanda och lastbärande förmåga.

Ford Kuga – Ski Team Edition

Billån från 3 195 kr/mån

Ford Kuga Plug-In Hybrid kombinerar elegant stil och tuff kapacitet med förfinad modern design på utsidan och ett anpassningsbart mångsidigt utrymme på insidan. Kuga Plug-In Hybrid har en räckvidd på upp till 65 km på el.

Ford Mustang Mach-E Ski Team Edition

från 3 795 kr/mån

Oavsett hur ditt vinteräventyr ser ut, har vi en Ford som tar dig dit. Som t ex Ford Mustang Mach-E, en ikonisk elbil med lång räckvidd och gott om utrymme. Prissänkt upp till 155 000 kr!

Ford Kuga elhybrid

Privatleasing från 4 995 kr/mån

Nu har vi kampanj på ett begränsat antal fyrhjulsdrivna Kuga elhybrider. Prissänkt med 60.000 kr. Passa på att beställa din idag! Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Ford Puma Trend

JUST NU! Privatleasing från 2 595 kr/mån

Ford Puma är konstruerad för att hjälpa dig få ut det mesta möjliga av ditt moderna liv. Just nu kampanj på Puma Trend som är giltig så långt lagret räcker. Boka din idag!

Nya Ford Ranger

Kampanjpris från 445 900 kr exkl moms

Legendariska Ford Ranger fortsätter vara Europas mest sålda pick-up. Med enastående lastkapacitet, klassledande dragförmåga, imponerande köregenskaper plus ett brett urval av motorer, drivlinor och karosser är det lätt att förstå varför.

Ford Transit Connect

från 256 280 kr exkl moms

En av Sveriges mest populära skåpbilar och ditt mobila kontor med innovativ förarassistansteknik, smarta förvaringslösningar och upp till 3,6m3 flexibelt och lättåtkomligt lastutrymme med genomlastningslucka.


Sänkt pris på Fordbilar i lager