Ford erbjudanden

Här hittar du alla våra aktuella erbjudanden för Ford.

Ford Privatleasing

från 2 145 kr/mån

Privatleasing är enkelt och bekvämt. Du leasar bilen av oss och när leasingperioden löpt ut lämnar du tillbaka bilen. Du betalar ingen kontantinsats utan bara en löpande månadskostnad som baseras på den bilmodell, utrustningsnivå och avtalad körsträcka du valt. Just nu har vi kampanjer på fyra av våra mest populära modeller: Ford Kuga Plug-In Hybrid, Puma EcoBoost Hybrid, Focus EcoBoost Hybrid och Fiesta EcoBoost.

Provkör Ford Kuga i 6 månader

från 3 895 kr/mån

Funderar du på om din nästa bil ska vara en elbil men känner dig osäker på om det passar dig? Nu kan du provköra en Kuga Plug-in Hybrid ST-Line X i 6 månader. Efter 6 månader väljer du vad som passar dig bäst om det är ett nytt leasingavtal, köpa den eller om du vill lämna tillbaka den till oss. Bilarna finns i begränsat antal och finns hemma för snabb leverans.

Nya Ford Kuga Plug-In Hybrid

från 3 895 kr/mån inkl. fri försäkring

Ford Kuga kombinerar elegant stil och tuff kapacitet med förfinad modern design på utsidan och ett anpassningsbart mångsidigt utrymme på insidan. Finns med Fords senaste laddhybridteknik för en renare, tystare och mer sofistikerad SUV-körning med en mängd smarta hjälptekniker och designfunktioner som kompletterar en aktiv livsstil.

Mustang Mach-E

från 5 495 kr /mån inkl. fri försäkring

Gör dig redo att älska bilkörning igen! Helt nya Mustang Mach-E är helt elektrisk och en ny form av frihet, byggd på all den passion som dess ikoniska status rymmer. Nu tillgänglig för beställning.

Ford Focus EcoBoost Hybrid

från 2 245 kr/mån inkl. fri försäkring

Låt oss stolt presentera vårt senaste tillskott till crossover-familjen, Ford Focus Active. Med högre sittposition, insteg och en sportigare design ger den dig en körupplevelse utöver det vanliga.

Ford Fiesta EcoBoost

från 2 145 kr/mån inkl. fri försäkring

Låt oss stolt presentera Ford Fiesta, en av Europas mest sålda småbilar. Den ultramoderna designen och den smarta tekniken ger dig en körupplevlese utöver det vanliga. Stimulerande, dynamisk körning – utformad för att få dig att le. Upptäck Ford Fiesta!

Ford transportbilar

Vinterhjul på köpet

Vi håller ditt företag i rörelse Från målare till elektriker, budförare till räddningspersonal. Ditt arbete är viktigt för många. Därför är vi stolta över att stötta de som bygger vårt Sverige med Europas populäraste transportbilsprogram. Ford transportbilar kommer med toppmoderna drivlinor med uppdaterad prestanda och mindre utsläpp. Smarta SYNC 3 med FordPass Connect för en uppkopplad upplevelse och över 1000 valbara möjligheter att anpassa bilen efter just dina krav på bland annat passagerarplatser, karosslängd och takhöjd.