Ford personbilar

Ford har ett brett utbud av personbilar, från små och smidiga bilar till stora familjebilar med plats för sju. Flera av Fords modeller kan köras på E85 och många finns som hybrid och laddhybrid. Våra kunniga säljare hjälper dig gärna hitta den Ford som passar dina behov bäst, och vi hjälper givetvis till med allt från skräddarsydd finansiering och försäkring till förmånligt serviceavtal.


Upptäck Fords stora modellutbud

Klicka på respektive modell för att läsa mer, se bilder och mycket annat.

Bronco

Focus

Från 335 903 kr

Mustang Mach-E

Från 699 900 kr

Mustang Mach-E GT

Puma

Från 296 900 kr

Explorer

Från 1 061 900 kr

Kuga

Från 373 400 kr

Persontransport

Med plats för sju eller fler

Transit Minibuss

Tourneo Custom

Tourneo Connect


Erbjudanden på Ford personbilar

Ford Kuga Plug-in Hybrid Ski Team Edition

Erbjudande för både privatperson och företag

Europas mest sålda laddhybrid och familjens favorit. Praktiska lastutrymmen tillsammans med den senaste körupplevelsen ger en modern lösning på vardagens utmaningar. Upp till 64 km elektrisk körning.

Ford Mustang Mach-E Ski Team Edition

Erbjudande för både företag och privatperson

Oavsett hur ditt vinteräventyr ser ut, har vi en elektrifierad SUV som tar dig dit. Just nu finns Ski Team Edition-utrustning för endast 2 900 kr (värde upp till 35 000 kr) när du köper en Ford Mustang Mach-E.

Ford Explorer Plug-in Hybrid Ski Team Edition

Erbjudande för både privatperson och företag

Ford Explorer, med elegant men ändå dominerande exteriör, skulpterad för att skapa en känsla av raffinerad förmåga. Den vackert fulländade och mångsidiga interiören tillåter upp till sju personer att åka bekvämt, samtidigt som den har generöst med bagageutrymme.

Ford Puma Trend

JUST NU! Privatleasing från 3 195 kr/mån

Ford Puma är konstruerad för att hjälpa dig få ut det mesta möjliga av ditt moderna liv. Den har en innovativ människocentrerad design, djärv suv-stil utvändigt och en sofistikerad drivlina som är designad för att leverera mer kraft. Provkör din idag!

Vinterkampanj Ford Kuga

Privatleasing från 3 295 kr/mån

Just nu har vi kampanjpris på ett begränsat antal Ford Kuga Ecoboost. Ford Kuga kombinerar elegant stil och tuff kapacitet med förfinad modern design på utsidan och ett anpassningsbart mångsidigt utrymme på insidan.

Ford Mustang Mach-E Dahlén edition

Sänkt privatleasingpris, från 6995 kr/mån

Nu har du möjlighet att lägga beslag på en unik bil, nämligen Jonathan Dahléns signerade editionutgåva av populära Ford Mustang Mach-E AWD. Detta ingår: Signerad TIK-matchtröja √ Vinterhjul √ Teknikpaket √

Se alla

Personbilar från Ford i lager


Här säljer och servar vi Ford personbilar

Välkommen att besöka någon av våra Fordanläggningar. Du hittar aktuella öppettider samt kontaktuppgifter till säljare, verkstad och butik om du klickar på respektive ort.

Gävle

Södra Kungsgatan 61-63, 802 55 Gävle

Norrtälje

Estunavägen 13, 761 51 Norrtälje

Sundsvall

Bultgatan 1, 853 50 Sundsvall

Bli kontaktad av en bilssäljare

Är du intresserade av att skaffa en personbil från Ford eller har du en fråga? Fyll i formuläret och berätta mer så hör en av våra kunniga bilssäljare av sig till dig.


Vill du veta mer?

Ford privatleasing

För ett enkelt bilägande

Ford privatleasing är enkelt, tryggt och bekvämt. Du betalar en månadskostnad som baseras på den bil och körsträcka du valt. I månadsavgiften ingår dessutom service och du slipper betala kontantinsats. När avtalet är slut lämnar du bara tillbaks bilen. Smidigt va?!

Bonus Malus

Skatt eller bonus på nya bilar

Bonus Malus innebär att bilar med låga koldioxidutsläpp (köpta före 8 november) får bonus medan bilar med höga koldioxidutsläpp får förhöjd fordonsskatt under de tre första åren. Här förklarar vi hur det fungerar.

Allt om laddning

Det du behöver veta om att ladda elbil

Här har vi samlat allt du behöver veta om laddning av el- och laddhybridbilar. Hur laddar man en elbil och hur lång tid tar det? Vad kostar det och hur fungerar det med laddbox hemma? Allt detta, och mycket mer, berättar vi här.Nyheter, artiklar och tester Se alla

Ford introducerar en ny elbil – helelektriska Explorer

Ford har presenterat en ny elbil: Explorer. Bilen är byggd på en ren elbilsplattform och kombinerar tysk ingenjörskonst med självsäker amerikansk attityd.

Test av Ford Puma – vi provkör den kompakta mildhybriden

Vi testar Ford Puma – en smidig och mångsidig bil som är kul att köra och rymmer mer än man kan tro. Häng med när vi provkör mildhybriden från Ford!

Vi testar Ford Mustang Mach-E

Häng med när vi provkör och testar Ford Mustang Mach-E: den flexibla elbilen som är sportig, vansinnigt rolig att köra och perfekt för familjen.

Möt nya Ford Kuga plug-in hybrid

Här bjuds du på finstämd kraftöverföring, mjuka övergångar mellan el- och fossildrift samt ett anpassningsbart chassi. ”Det är mycket bil för pengarna”, sammanfattar Bilbolagets säljare.

Se alla