Ford Mustang Mach-E GT

Mer vridmoment än någon annan Mustang

Mustang Mach-E GT ger dig mer

Helt elektriska Mustang Mach-E GT kombinerar enastående prestanda med ett matchande utseende som väcker uppmärksamhet. Detta är inte bara den kraftfullaste modellen i Mustang Mach-E-serien med ett vridmoment på 860 Nm, det är också den snabbast accelererande medlemmen i hela Ford Mustang-familjen i Europa. Med andra ord – det är en bil som ger dig mer.

Läs mer om Mach-E GT


Erbjudanden på Ford Mach-E

Ford Sverige firar 100 år

Se alla våra jubileumserbjudanden

Ford satte världen på hjul och har sedan dess stått för innovation, trygghet och handlingskraft. Nu firar vi Ford Sveriges första 100 år med starka jubileumserbjudanden.

Ford Mustang Mach-E

Billån fr 4 195 kr/mån

Fords första helt elektriska SUV har en oemotståndlig design och banbrytande teknologi. Mustang Mach-E är byggd på all den passion som dess ikoniska status rymmer. JUBILEUMSERBJUDANDE: 3 års fri service och 6 månaders fri försäkring.


Nya & begagnade Ford Mustang Mach-E GT i lager Se alla


Boka provkörning eller be om offert

Boka provkörning
Be om offert
Gul Ford Mustang Mach-E GT och blå Ford Mustang Mach-E GT

Ford Mustang Mach-E GT – designad för uppmärksamhet

Ford Mustang Mach-E GT är elbilarnas crème de la crème. Det är en rymlig SUV som bjuder på sällan skådad körglädje med näst intill oslagbar acceleration och ett vridmoment som gör de flesta gröna av avund. Modellen kombinerar sportig pigghet med praktiska funktioner och innovativ teknik.

Ford Mustang Mach-E GT är en elbil som bjuder på enorm kraft. Det är en rymlig och pigg SUV som, med upp till 487 hästkrafter och dubbla elmotorer, bjuder på rejält med körglädje.

Med ett direkt vridmoment på hela 860 Nm är det omöjligt att inte känna hur det pirrar i magen när man trycker på gaspedalen. Det är helt enkelt en elbil för dig som vill ha extra allt.

Tack vare bilens höga markfrigång och fyrhjulsdrift passar Mach-E GT även dig som vill ha en bil med god framkomlighet och som känns säker oavsett hur mycket snö det än kommer.

Klassledande acceleration

Mustang Mach-E GT levererar omedelbar acceleration, dubbla motorer och en batteridriven, elektrisk drivlina. Detta resulterar i en imponerande accelerationstid på endast 3,7 sekunder från 0- till 100 km/h.

Med avancerad adaptiv fjädringsteknik och ett Brembo-bromssystem med hög prestanda får du respons på sportbilsnivå. Untamed Plus-körläget skapar en mer intuitiv körupplevelse anpassad för bankörning.

Oöverträffad design

Den karakteristiska karossen tillsammans med den imponerande och sportiga designen gör att Mustang Mach-E GT sticker ut i mängden av elbilar på vägen. Du kan välja bland ett urval av sportbilskarakteristiska färger, inklusive den distinkta och exklusiva Grabber Blue eller Cyber ​​Orange.

På insidan erbjuder Mustang Mach-E GT en snygg och sportig interiör med kända Ford Performance-sportsäten och en rad innovativa tekniker. Det inkluderar SYNC 4A-systemet och ett prisbelönt B&O-ljudsystem med en integrerad soundboard som ser lika bra ut som det ljud den avger.

Uppkopplad

Tekniken och anslutningen i Mustang Mach-E GT kommer att överraska lika mycket som den kommer att glädja. Bilen är utrustad med en 15,5 tum stor pekskärm med fantastisk färgåtergivning där du kan styra allt från körläge och bilens inställningar till ljud och din mobil.

Mach-E GT har även ett 4G-modem som underlättar uppdateringar av trådlösa programvaror för att din bil ska kunna utvecklas kontinuerligt och göra ägarupplevelsen ännu bättre över tid.

Räckvidd och laddning

Mustang Mach-E GT är utrustad med Fords Long Range batteri på 91 kWh och ger dig 500 km räckvidd enligt WLTP. Skulle du önska att det finns en version med ännu längre räckvidd? Lucky you, vanliga Mach-E med finns med upp till 600 km räckvidd enligt WLTP.

Med ett urval av lösningar för laddning i hemmet, plus enkel åtkomst till Fords snabbt växande offentliga laddningsnätverk över hela Europa, behöver Mustang Mach-E GT inte kompromissa med kapaciteten.

Våra säljare berättar:

Det är en iögonfallande bil som väcker ha-begär. Med märket i fronten anspelar den på känsla och passion. Det är en hejdundrande bil med oerhört mycket go och den är väldigt rolig att köra.

Niclas Persson

Fordsäljare i Sundsvall

Fördelar med Ford Mustang Mach-E GT

  • 487 hästkrafter ger enormt go
  • 0-100 på under fyra sekunder. KUL!
  • Rymlig kupé med gott om förvaringsutrymmen
  • Tyst och bekväm körupplevelse
  • Stort batteri och upp till 50 mils räckvidd

Vi provkör Ford Mustang Mach-E

Vill du läsa mer om Ford Mustang Mach-E och se vad mer den har att erbjuda? Häng med när vi klämmer och känner på modellen.

Artikel: Vi testar Mustang Mach-E


Vill du veta mer?

Allt om laddning

Det du behöver veta om att ladda elbil

Här har vi samlat allt du behöver veta om laddning av el- och laddhybridbilar. Hur laddar man en elbil och hur lång tid tar det? Vad kostar det och hur fungerar det med laddbox hemma? Allt detta, och mycket mer, berättar vi här.

Fordonsskatt

Så mycket ska du betala i bilskatt

Fordonsskatt är en årlig skatt som ska betalas för alla skattepliktiga fordon som inte är avställda. Ägaren ansvarar för att skatten betalas. Här går vi igenom vilka fordon du måste betala skatt för, hur stor skatten är och hur den räknas ut.

Ford privatleasing

För ett enkelt bilägande

Ford privatleasing är enkelt, tryggt och bekvämt. Du betalar en löpande månadskostnad som baseras på den bil och körsträcka du valt. Service ingår och du slipper betala kontantinsats. När avtalet är slut lämnar du bara tillbaks bilen. Smidigt va?!

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Så lång tid tar det att ladda elbil eller laddhybrid

Lär dig vad som påverkar laddhastigheten och hur du räknar du ut laddtiden för din elbil eller laddhybrid. Inkl. tips för snabbare laddning.

Så mycket kostar det att ladda en elbil 2024

Vad kostar det att ladda en elbil? Genom att multiplicera bilens batterikapacitet med kostnaden för elen får du fram svaret. Vi visar hur med enkla exempel.

Fakta om elbilar 2024: många fördelar och få nackdelar

Det finns fler fördelar med elbilar än bara miljöaspekten. De är bland annat tystare, accelererar snabbare, är billigare att köra och kräver mindre underhåll.

Vad är skillnaden på elbil, laddhybrid och hybrid?

Elbilar, laddhybrider & hybrider har batterier som driver bilen. Lär dig om skillnaderna mellan de olika biltyperna och se vilken som passar dig.

Se alla