Ford transportbilar

Ford har ett väldigt brett utbud av transportbilar. I deras populära modellprogram hittar du små skåpbilar, stora bilar för dig som behöver mycket utrymme och bekväma bilar för persontransport. I transportbilssegmentet erbjuder Ford även ett transportbilschassi och pick-ups samt helt eldrivna transportbilar. Våra kunniga säljare hjälper dig gärna hitta en transportbil från Ford som passar företagets behov, vad det än är.


Upptäck Fords stora utbud av transportbilar

Som du ser har Ford ett väldigt stort utbud av transportbilar. Kanske är det också därför de blivit så populära. Nästan vad ditt företag än behöver för fordon för att få arbetsdagen att fungera finns det en Ford som klarar uppdraget. Klicka på respektive modell för att läsa mer, se bilder och mycket annat.

Transit Courier

Transit

E-Transit

Transit Custom

Transit Connect

Transit Minibuss

Transit Chassi

Ranger

Ranger Raptor


Erbjudanden på Ford transportbilar

Ford Sverige firar 100 år

Se alla våra jubileumserbjudanden

Ford satte världen på hjul och har sedan dess stått för innovation, trygghet och handlingskraft. Nu firar vi Ford Sveriges första 100 år med starka jubileumserbjudanden.

Ford Transit Connect

från 256 280 kr exkl moms

Gör jobbet med Transit Connect. En smidig liten skåpbil med personbilskänsla och imponerande utrymme för last. JUBILEUMSERBJUDANDE Ford Sverige fyller 100 år och det firar vi med att bjuda på 3 års fri service när du köper en ny Transit Connect**.

Klimatbonus Ford transportbilar

Upp till 50 000 kr i klimatpremie

Energimyndigheten har infört en klimatpremie på upp till 50 000 kr för företag, kommuner och regioner som köper nya lätta eldrivna lastbilar.

Se alla

Transportbilar från Ford i lager


Transportbilsexperter till ditt förfogande

Ska du eller företaget köpa ny transportbil? Våra kunniga säljare har lång erfarenhet av transportbilsmarknaden och de vet vad som krävs för att din arbetsdag ska fungera så smidigt som möjligt. De hjälper dig bygga en bil fullständigt anpassad efter ditt företags behov.

Vi hjälper dig skapa den perfekta arbetsbilen

Gör din Ford transportbil ännu bättre! Vi anpassar, bygger om och utvecklar arbetsfordon tillsammans med kunniga partners. Vi har lösningar som kan specialanpassas till varje bransch.

Vi hjälper dig med både inredning och påbyggnad, alltid till högsta kvalitet och konkurrenskraftiga priser. En smart lösning för dig som har ett specialiserat arbete eller bara vill få ordning och reda i bilen.

Service för Ford transportbilskunder

Att köpa en transportbil från Ford hos oss på Bilbolaget innebär lite extra trygghet. Förutom att Fords modeller är riktiga arbetshästar får du som kund lite extra uppmärksamhet och prioritet i våra verkstäder.

När din Ford inte rullar gör inte verksamheten det heller. Med Ford Service är du snabbt tillbaka på vägarna. Vårt mål är att du inom 4 timmar ska få en första diagnos, möjlighet till service inom 24 timmar och att bilen ska vara reparerad inom 48 timmar.

Läs mer om hur vi tar hand om transportbilskunder


Här säljer vi Ford yrkesbilar

Välkommen att besöka någon av våra Ford transportbilsanläggningar. Här kan våra kunniga transportbilssäljare hjälpa dig med allt från att välja bil till att teckna serviceavtal eller boka service för företagets bilar. Du hittar aktuella öppettider samt kontaktuppgifter till säljare, verkstad och butik om du klickar på respektive ort.

Gävle

Södra Kungsgatan 61-63, 802 55 Gävle

Norrtälje

Estunavägen 13, 761 51 Norrtälje

Sundsvall

Bultgatan 1, 853 50 Sundsvall

Timrå

Terminalvägen 2, 861 36 Timrå

Bli kontaktad av en transportbilssäljare

Är ni intresserade av att skaffa en eller flera transportbilar från Ford till företaget eller har du en fråga? Fyll i formuläret och berätta mer så hör en av våra kunniga transportbilssäljare av sig till dig.


Vill du veta mer?

Förmåns- och tjänstebilar

Vi hjälper företag och förare välja rätt

Företagare, bilansvarig eller förare – vi hjälper dig välja rätt förmånsbil eller tjänstebil till företaget. Se vårt stora utbud av person- och transportbilar och få hjälp av kunniga rådgivare idag. Med oss som tjänstebilspartner blir er arbetsdag enkel.

Allt om laddning

Det du behöver veta om att ladda elbil

Här har vi samlat allt du behöver veta om laddning av el- och laddhybridbilar. Hur laddar man en elbil och hur lång tid tar det? Vad kostar det och hur fungerar det med laddbox hemma? Allt detta, och mycket mer, berättar vi här.


Nyheter, artiklar och tester Se alla

Nytt stöd för företag som köper eldrivna transportbilar

Nu införs ett stöd för företag som köper eldrivna lätta lastbilar, på upp till 50 000 kr i bonus. Vi lär dig allt om stödet & hur du ansöker.

Förmånsbil – så fungerar det för dig som förare

En förmånsbil får du köra både i tjänsten och privat. Vi berättar hur det fungerar, vilka regler som finns och vad du som förare betalar.

Förmånsbil ur arbetsgivarperspektiv

En förmånsbil är en bra förmån du som företagare kan erbjuda dina anställda. Vi berättar hur det fungerar och vad det kostar för företaget.

Tjänstebil 2024 – smarta tips & regler

Tjänstebil är en person- eller transportbil som ägs, betalas och används av företag. Vi berättar hur den får användas och vem som betalar.

Se alla