Hyundais garantier

Nybilsgaranti i 5 år med fri körsträcka

Imponerande nybilsgaranti för ett tryggt bilägande

När du köper en ny Hyundai ingår en mängd trygga garantier. Du får bland annat Hyundais imponerande nybilsgaranti i 5 år, helt utan kilometerbegränsning. Den skyddar dig mot plötsliga och oförutsedda utgifter och inkluderar fri vägassistans i hela Europa. Därtill får du rostskyddsgaranti, lackgaranti, vagnskadegaranti och upp till 8 års garanti på högspänningsbatteriet – bra va?!


5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Hyundai erbjuder bilar med hög standard som är byggda för att ge många års körglädje. Därför ingår en 5-årig nybilsgaranti, helt utan kilometerbegränsning.

Denna fabriksgaranti skyddar mot oväntade kostnader och inkluderar gratis vägassistans i hela Europa så att du lugnt kan njuta av din nya bil.

När du väljer en Hyundai får du alltså inte bara en säker och njutbar bil, utan också ett omfattande garantipaket. Det enda du behöver tänka på är vilket som blir ditt nästa resmål.

Elbilar och hybrider med 8 års batterigaranti

När du väljer en Hyundai elbil eller laddhybrid kan du känna dig trygg med att batteripaketet täcks av en garanti på hela 8 år eller 160 000 km, beroende på vad som inträffar först.

Denna generösa garanti visar att Hyundai noggrant har testat och utvecklat sina högspänningsbatterier för att säkerställa pålitlighet och prestanda.

Skulle batteriets kapacitet minska till under 70% av state of health erbjuder garantin möjlighet till reparation eller utbyte. Kontroll av batteriets hälsa görs enkelt med Hyundais egna diagnostester, så att du kan fortsätta njuta av din bil utan bekymmer.

Så bibehåller du Hyundais garanti

Genom att följa din Hyundais rekommenderade serviceintervall ser våra specialutbildade tekniker till att din bils motor, växellåda, stötdämpare, bromsar och mycket mer fungerar precis som de ska – och din förmånliga nybilsgaranti fortsätter att gälla under hela femårsperioden.

Har du långt till oss på Bilbolaget? Ingen fara. Så länge service och reparation alltid utförs hos en auktoriserad Hyundai-verkstad bibehåller du din garanti.

Extra trygghet med fri vägassistans

När du köper en ny Hyundai får du 1 års fri vägassistans. För varje service hos oss, eller en annan auktoriserad verkstad, förlängs vägassistansen i ytterligare 1 år.

Skulle olyckan vara framme transporteras din bil till en auktoriserad Hyundai-verkstad med specialutbildade tekniker. Endast originalreservdelar används och fabrikens samtliga föreskrifter följs till punkt och pricka, så att nybilsgarantin bibehålls.

P.S. Du kan behålla vägassistansprogrammet under hela bilens livstid. Du behöver bara se till att fortsätta serva den på en auktoriserad Hyundai-verkstad.

Läs mer om Hyundai vägassistans

Andra garantier för dig som köper en Hyundai

  • 2 års garanti på reservdelar och tillbehör
  • 12 års garanti på inifrån kommande rostangrepp
  • 5 års lackgaranti
  • 3 års vagnskadegaranti

Läs mer om Hyundais garantier


Vill du veta mer?

Verkstad Hyundai

Service och reparation för din Hyundai

Välkommen till en auktoriserad Hyundai-verkstad med din bil. Vid såväl service som reparation följer våra specialutbildade Hyundai-tekniker alla föreskrifter från fabriken och de använder endast originaldelar med tvåårig garanti.

Hyundaikortet

Rabatt och bonus för Hyundaiägare

Hyundaikortet är ett kreditkort för dig som äger och kör Hyundai. Dessvärre har Hyundaikortet upphört, men den goda nyheten är att det finns ett annat kort som erbjuder fina förmåner och bra rabatter för dig som bilägare – CarPay.

Hyundais modeller

Vilken blir din favorit?

Hyundai har ett stort utbud av prisvärda modeller. Du hittar bland annat SUV:ar, elbilar, hybrider, familjebilar och kompakta citybilar. Gemensamt för samtliga är att de erbjuder hög komfort, klassledande säkerhet och smart teknik.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Bästa bilarna – se listan för 2024

Är du på jakt efter de bästa bilarna 2024? Se vår sammanställning av nominerade och prisvinnande bilar för att hitta den bästa bilen för dig.

Vätgasbil – vad är det och hur fungerar de?

En vätgasbil är i grund och botten en elbil med grym effektivitet som inte behöver laddas, men hur fungerar dem? Det förklarar vi för dig.

Test – vi provkör en begagnad Renault Arkana

Vi har testat en begagnad Renault Arkana vars formel1-inspirerade hybridteknik gör den till en riktigt bränslesnål SUV. Häng med och provkör!

Billån och kontantinsats – köpa bil med och utan handpenning

Ska du köpa bil med billån behöver du betala minst 20% i kontantinsats. Vi berättar hur det fungerar och hur du köper bil utan kontantinsats.

Se alla