Hyundaikortet

Ersatt av CarPay, fortfarande lika förmånligt

Rabatt och bonus för Hyundaiägare

Hyundaikortet är ett kreditkort med VISA-koppling för dig som äger och kör en Hyundai. Dessvärre har Hyundaikortet upphört, men den goda nyheten är att det finns ett annat kort som erbjuder fina förmåner och smarta rabatter för dig som bilägare – CarPay.


Hyundaikortet ersätts av Carpay

Under 2024 beslutade DNB Bank att Hyundaikortet skulle läggas ner. Vi på Bilbolaget har dock en ny lösning för dig som äger en Hyundai och fortfarande vill få förmånliga rabatter och möjlighet till räntefri delbetalning i verkstaden: CarPay.

Carpay är, precis som Hyundaikortet, ett betalkort för dig som bilägare. Du får bonus på alla köp, rabatt på drivmedel hos Tanka och biltvätt hos Tvätta, räntefri delbetalning och allt på en faktura. Kortet har ingen årsavgift och går snabbt att skaffa.

Extra plus är att CarPay dessutom finns som app och att du med mobilen kan betala till exempel när du tankar, tvättar bilen eller servar din Hyundai i vår verkstad.

Läs mer och skaffa CarPay

Ditt Hyundaikort fungerar inte längre

Hyundaikortet var ett kreditkort som utfärdades av DNB Bank. I mars beslutade de att kortet och dess kopplade tjänster skulle upphöra.

Sedan 27 juni 2024 kan du inte längre betala med ditt Hyundaikort eller lösa in eventuella bonuscheckar.

Läs mer på Hyundaikortets hemsida


Aktuella erbjudanden med CarPay Se alla

CarPay Business företagskort

Alla företagets bilkostnader samlas på en faktura och med möjlighet att se inköpen i CarPay-appen får du enkelt överblick i realtid. Smart, smidigt och säkert för både företagare och anställda.

Sänk dina bilkostnader med CarPay

Du får rabatter, erbjudanden och bonus som sänker dina kostnader och gör det enklare att ha bil. Helt gratis.

Tvätta bilen med mobilen

Med vår app, Tvätta Biltvätt, behöver du inte ens lämna bilen för att tvätta den. Du kan enkelt se hur lång kö det är, välja tvättprogram och betala säkert med några klick. När du betalar med CarPay får du dessutom var 6:e tvätt gratis.

Se alla

Vill du veta mer?

Verkstad Hyundai

Service och reparation för din Hyundai

Välkommen till en auktoriserad Hyundai-verkstad med din bil. Vid såväl service som reparation följer våra specialutbildade Hyundai-tekniker alla föreskrifter från fabriken och de använder endast originaldelar med tvåårig garanti.

Tanka

Välkommen att tanka smart

Tanka erbjuder snabb och bekväm tankning och elbilsladdning, dessutom till lägre pris än på bemannade stationer. Betalar du med CarPaykort eller appen CarPay får du alltid minst 10 öre rabatt per liter och du samlar bonus på köpet.

Tvätta bilen

Renare bil än grannen

Du vet väl att man inte ska tvätta bilen hemma? Kom till oss istället. I våra skonsamma maskintvättar får du en ren bil snabbt, enkelt och miljövänligt. Alla bilmärken är välkomna och du kan betala med kort, app eller abonnemang.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Ställa på och av bilen – viktiga saker att tänka på

Vi förklarar hur du på bästa sätt ställer på och av ett fordon samt berättar vad som händer med skatt, försäkring och besiktning. Bra tips √

Ladda elbil vid åska – så farligt är det

Under sommarmånaderna när åskoväder är mer frekvent ställer sig många elbilsägare frågan: är det säkert att ladda sin elbil i åska? Det berättar vi för dig.

Så löser du vinterns fem vanligaste bilproblem

Under vinterhalvåret är det vanligt att få problem med bilen. Vi tar upp fem av de vanligaste problemen och ger dig tips på hur du löser dem.

Regler för dimljus – då får du använda dem

Är du en av de som är osäker på hur dimljus får användas? Vi berättar vilka regler som gäller och visar hur symbolerna för dimljus ser ut.

Se alla