Hyundai modeller

Hyundai har ett stort utbud av prisvärda modeller. I deras sortiment hittar du bland annat SUV:ar, elbilar, hybrider, familjebilar, N-bilar med stor prestanda och kompakta citybilar. Gemensamt för samtliga är att de erbjuder hög komfort, klassledande säkerhet och smart teknik. Vilken av Hyundais bilmodeller föredrar du?


Upptäck Hyundais bilar

Klicka på respektive modell för att läsa mer, se bilder och mycket annat.

i10

i20

i30

Bayon

Ioniq 5

Ioniq 6

Kona

Nexo

Tucson

Santa Fe


Vi hjälper dig hitta rätt Hyundaimodell

I Hyundais sortiment finns allt mellan små citybilar och stora, 7-sitsiga SUV:ar. Deras pålitliga och prisvärda bilar kommer med flera olika motoralternativ och går att anpassa efter din livsstil.

Är du inte helt säker på vilken modell som blir bäst? Våra kunniga säljare hjälper dig välja en Hyundai som passar dina behov.

Kontakta oss

Därför ska du välja en Hyundai

  • Säkra bilar
  • Bra kvalitet
  • Hög körkomfort
  • 5 års nybilsgaranti med fria mil
  • Världens tredje största tillverkare
  • Stort utbud av modeller
  • Smarta funktioner

Känn dig lugn med 5 års nybilsgaranti

Varje enskild Hyundai håller hög standard och är tillverkad för att ge dig många års körglädje. Med en ny Hyundai följer också 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka och 8 års (eller 160 000 km) batterigaranti för bilar med högspänningsbatterier.

Garantin skyddar dig mot plötsliga och oförutsedda utgifter och inkluderar gratis vägassistans (som förnyas på årsbasis) i hela Europa.

Läs mer om Hyundais garantier

Finansiering & försäkring för Hyundai

Vi erbjuder enkel och trygg finansiering som är anpassad efter dina behov – oavsett om du är privatperson eller företagare. Hos oss kan du välja mellan leasing och billån för att finansiera ditt köp av en ny eller begagnad Hyundai.

I samarbete med Folksam erbjuder vi också en skräddarsydd och förmånlig bilförsäkring som passar perfekt till både nya och begagnade Hyundai-bilar. När du köper en Hyundai av oss på Bilbolaget får du möjlighet att teckna Hyundai bilförsäkring till extra bra prova på-pris, ett erbjudande du inte vill missa.

Prata med din säljare för att få veta mer om finansiering och försäkring för Hyundai.


Våra senast inkomna Hyundai


Här säljer vi Hyundai

Har du frågor eller vill titta mer på Hyundais modeller är du varmt välkommen att besöka någon av våra Hyndai-anläggningar. Du hittar adress och fler kontaktuppgifter genom att klicka på respektive ort.

Gävle

Telefon bilförsäljning 026-65 57 00

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Sundsvall

Telefon bilförsäljning 060-18 08 00

Måndag-fredag 09:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 15:00
Söndag Stängt

Bli kontaktad av en säljare

Är du intresserade av att skaffa en bil från Hyundai eller har du en fråga? Fyll i formuläret och berätta mer så hör en av våra kunniga säljare av sig till dig.


Vill du veta mer?

Nybilsgaranti

Imponerande garantier för tryggt bilägande

När du köper en ny Hyundai ingår en mängd trygga garantier. Du får bland annat Hyundais fantastiska nybilsgaranti i 5 år, helt utan kilometerbegränsning. Den skyddar dig mot oförutsedda utgifter och inkluderar fri vägassistans.

Hyundaikortet

Rabatt och bonus för Hyundaiägare

Hyundaikortet är ett kreditkort för dig som äger och kör Hyundai. Dessvärre har Hyundaikortet upphört, men den goda nyheten är att det finns ett annat kort som erbjuder fina förmåner och bra rabatter för dig som bilägare – CarPay.

Allt om laddning

Det du behöver veta om att ladda elbil

Här har vi samlat allt du behöver veta om laddning av el- och laddhybridbilar. Hur laddar man en elbil och hur lång tid tar det? Vad kostar det och hur fungerar det med laddbox hemma? Allt detta, och mycket mer, berättar vi här.


Nyheter, artiklar och tester Se alla

Billån och kontantinsats – köpa bil med och utan handpenning

Ska du köpa bil med billån behöver du betala minst 20% i kontantinsats. Vi berättar hur det fungerar och hur du köper bil utan kontantinsats.

Nu ännu tryggare att köpa begagnad bil av bilhandlare

Nya konsumentköplagen gör det lättare att köpa begagnad bil och hindrar handlare från att använda friskrivningar som ”säljes i befintligt skick”.

Leasa eller köpa bil 2024 – vi jämför lån och privatleasing

Vad är skillnaden mellan billån och privatleasing? Vad ska man egentligen välja? Vi reder ut alla frågetecken och vägleder dig i beslutet.

12 fördelar med att köpa begagnad bil på Bilbolaget

Är du på jakt efter en begagnad bil? Här är 12 (väldigt övertygande) anledningar till varför du bör köpa den av oss på Bilbolaget.

Se alla