RENAULT ESPACE

Rymlig familjebil med utmärkt hybriddrivning

En utmärkt respartner för den stora familjen

Renault Espace är en rymlig och elegant familjebil med förstklassiga funktioner och plats för upp till 7 personer. Med ett generöst benutrymme och ett panoramaglastak som bidrar till utmärkt körupplevelse är detta den ultimata bilen för dig som vill ha allt och lite till.

Läs mer om Espace


Erbjudanden på Espace

Renault Espace

Privatleasing från 6 970 kr/mån

Exceptionell komfort och modulär utformning, med fällbart baksäte som kan skjutas 22 cm för att ge ett av de bästa benutrymmena i sin klass. Just nu ingår 6 månaders fri försäkring vid finansiering


Boka provkörning eller be om offert

Renault Espace är en helt ny modell som ännu inte kommit till Sverige. Den finns därför inte att provköra hos oss på Bilbolaget ännu. Fyll i formuläret nedan för att få offert och bli en av de första som provar bilen.

Be om offert
Kvinna i röda kläder och solglasögon framför en Renault Espace

Upptäck nya Renault Espace

Renault Espace är den optimala familjebilen för dig som prioriterar både utrymme och effektivitet. Med sin fullhybridmotor och över 30 säkerhetsfunktioner garanterar bilen din och din familjs säkerhet under hela resan. Detta är bilen för dig som vill ha modernitet och effektivitet i ett.

Med Renault Espace får du inte bara en utmärkt körupplevelse tack vare bilens fullhybridmotor. Du och dina medpassagerare får även njuta av avancerad teknik, lägre bränsleförbrukning och ett stort bagageutrymme.

I den här bilen är din, dina vänners och din familjs komfort prioriterad.

Hybridmotor för minskat utsläpp

Renault Espace är utrustad med en ultraeffektiv E-Tech fullhybridmotor. Detta innebär inte bara utmärkt effektivitet och automatisk laddning när du bromsar eller saktar in. Den här motorn har även det bästa förhållandet mellan prestanda och förbrukning på marknaden.  

Bilen startar alltid på el och kan köra i elektiskt läge 80 % av tiden i städer. Detta bidrar till en minskad bränsleförbrukning på upp till 40 %.

Tack vare bilens hybridmotor och effektiva el-drivning rankar Renault Espace bland de bästa i sitt segment när det kommer till låga utsläpp.

Espace medianav

Utrusning som gör din resa säkrare

För din och dina passagerares upplevelse är bilen full av avancerad teknik i både kupén och under motorhuven.

Med 32 avancerade förarassistanssystem i kategorierna säkerhet, körupplevelse och parkering tar Espace din resa till nästa nivå. Tack vare dessa program kan Renault garantera dig en lugnare och tryggare körupplevelse.

Bland dessa förarsystem finns exempelvis parkeringsassistans. Detta system inkluderar bland annat en 360-graders 3D-kamera, handsfree-parkering samt parkeringssensorer både fram och bak.

Dessutom får du även skyltavläsning, automatisk nödbroms, trötthetsvarning och mycket mer, listan är lång. Allt detta och mer bidrar till att du får en säkrare resa.

Res bekvämt med utmärkt benutrymme

Renault Espace är Renault-seriens rymligaste modell. Den tillhör därmed de större bilklasserna i C- och D-segmentet.

Espace kommer som antingen 7-sistsig eller 5-sitsig version. Oavsett om du vill ha fem eller sju sittplatser får du en rymlig bil för bekväma långresor med familjen eller en utmärkt bil för all din packning.

En Renault Espace sedd uppifrån med plats för 5 personer och bagage

Tack vare bilens längd är kupén rymlig och luftig. Detta bidrar inte bara till en imponerande lastlängd. Den stora kupén erbjuder även klassledande benutrymme för passagerarna på andra raden, vilket gör baksätet bekvämt även för vuxna.

Baksätet är dessutom skjutbart för att ge extra lastutrymme. Så nu behöver du aldrig oroa dig för att inte få plats med all din packning. Renault Espace är helt enkelt en utmärkt familjebil eller den perfekta respartnern för dig som behöver mycket lastutrymme.

Vilken variant av Espace passar dig?

I Sverige är den 7-sistiga versionen standard men går självklart även att få som 5-sistsig version. I den 5-sistsiga erbjuds ett bagageutrymme som rymmer hela 777 liter, gigantiskt!

Med Renault Espace kommer du aldrig behöva bekymra dig om plats för packning eller storhandlingen.

Läs mer om Espace på renault.se

Jennifer Larsson

Säljare

Fördelar med Renault Espace

  • Rymlig kupé med utmärkt benutrymme
  • Stort lastutrymme
  • Utrustad för säkrare körning
  • Effektiv hybrid för minskad bränsleförbrukning
  • Robust och bekväm

Vill du veta mer?

Renault privatleasing

Månadskostnad med mycket inkluderat

Renault Privatleasing är privatleasing när den är som bäst – enkel, billig och bekymmersfri. Leasing innebär att du hyr bilen och betalar en månadsavgift för att köra ett visst antal mil. Du betalar ingen kontantinsats, serviceavtal ingår och du får rabatt på försäkringen.

Carpay

Kreditkort & app för billigare bilägande

Med bilägarkort och den digitala tjänsten CarPay blir ditt liv med bilen lite förmånligare. Du får bonus på alla köp, fina rabatter och erbjudanden, smarta betallösningar och allt samlat digitalt. Korten har ingen årsavgift och appen är kostnadsfri.

Fordonsskatt

Se bilskatten med regnr

Fordonsskatt, eller bilskatt, är en årlig skatt som ska betalas för alla skattepliktiga fordon som inte är avställda. Det är ägaren av fordonet som ansvarar för att skatten betalas. Här går vi igenom vilka fordon du måste betala skatt för, hur stor skatten är och hur den räknas ut.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Billån och kontantinsats – så köper du bil med och utan handpenning

Ska du köpa bil med billån behöver du betala minst 20% i kontantinsats. Vi berättar hur det fungerar och hur du köper bil utan kontantinsats.

Fel på bil efter köp – vem är ansvarig?

Vid bilaffärer mellan privatpersoner regleras villkoren i avtal eller av köplagen. Vem som är ansvarig för fel på bilen efter köp varierar.

Kontrollera fordonets skulder innan köp

Om det finns fordonsrelaterade skulder på en bil du köper kan det stå dig dyrt. Så kollar du om det finns skulder på bilen, helt gratis.

Tips vid köp av begagnad bil – viktiga saker att kontrollera

Eftersom vi vet att många drar sig för att köpa begagnad bil privat har vi samlat ett antal tips på vad du ska kolla upp innan du slår till.

Se alla