Vi vill ha engagerade medarbetare!

Vårt kundlöfte: Med personlig omtanke
På Bilbolaget är vi övertygade om att det finns ett löfte som står över alla andra. Nämligen det löfte som prickar människans grundläggande behov av bekräftelse. Vi vill att alla kunder ska känna sig betydelsefulla och att just deras behov är någonting som vi tar på allvar och har lösningar på. Omtanke i alla led vinner i längden.

Värdegrunden – våra gemensamma spelregler
I alla organisationer finns det saker som tar eller ger energi. Och saker som kan göras annorlunda för att ge ännu större kundvärden. Med våra spelregler vill vi ge ramar för vad som gäller för alla medarbetare på Bilbolaget. Spelreglerna har sammanfattats med fyra värdeord:

  • Trovärdighet
  • Omtanke
  • Passion
  • Göra skillnad

 

Personlig servicetekniker till Gävles verkstad

Vi söker personlig servicetekniker till Gävle.

Vi tror på att skapa det bästa för våra kunder i form av tjänster som verkligen underlättar och medverkar till att det blir kul att äga bilar från oss.
Din roll som Personlig Servicetekniker är avgörande för att vi ska lyckas. Du arbetar med att serva både kunder och deras bilar som en helhet.

Till din hjälp har du ett team av ledare och kompetens. Intresse av modern teknik och att lösa problem med felsökning och elektronik behövs för att lyckas.
Det är en fördel om du arbetat med Volvo innan men inget krav.

Intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan via e-post till nedan angivna kontaktperson. Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Ove Hedlund
Servicemarknadschef Verkstad
Tel: 026-65 57 54
E-post: ove.hedlund@bilbolaget.nu

Personlig servicetekniker till Bollnäs

Vi söker personlig servicetekniker till Bollnäs.

Vi tror på att skapa det bästa för våra kunder i form av tjänster som verkligen underlättar och medverkar till att det blir kul att äga bilar från oss.

Din roll som personlig servicetekniker är avgörande för att vi ska lyckas. Du arbetar med att serva både kunder och deras bilar som en helhet. Till din hjälp har du ett team av ledare och kompetens. Intresse av modern teknik och att lösa problem med felsökning och elektronik behövs för att lyckas.

Det är en fördel om du arbetat med Volvo och Renault samt har erfarenhet inom yrket. Intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan via e-post till nedan angivna kontaktperson. Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Thomas Jakobsson
Verkstadschef
E-post: thomas.jakobsson@bilbolaget.nu