Öka livslängden på din automatlåda

Vi servar din växellåda

Ge din växellåda lite extra omtanke

Visste du, att om du är en som kör väldigt många mil, på kort tid, kanske använder bilen i ditt arbete, då finns det ett mycket bra sätt att öka livslängden på din automatlåda.

Genom att låta vår toppmoderna växellådssköljare rengöra automatlåda, kylare och omvandlare med ett rengöringsmedel tillsammans med den gamla oljan och därefter återfylla den med ny olja ökar livslängden på din automatlåda.

Vid en traditionell tappning lyckas man enbart byta ut delar av all olja i växellådan och då blandas ny och gammal olja. Smutsig olja tappar funktionen, med ojämn växling och låg smörjförmåga är det större risk för växellådshaveri.

Detta är en extra service för dig som använder din bil mycket, eller till dig som upplever att du vill ge din bil extra omsorg. Den här servicen kan även få en gammal sliten växellåda att växla mjukt o fint igen.

4 995 kr

Gäller på följande anläggningar

Bollnäs

Gävle

Timrå

Passa på att göra andra verkstadstjänster samtidigt

Laga stenskott

Har du fått ett stenskott?

Det är viktigt att laga det snabbt så att rutan inte spricker. Att laga ett stenskott tar sällan mer än 30 min och kostar mellan 0 och 200 kr i självrisk. Vi reparerar stenskott på alla bilmärken och sköter kontakten med ditt försäkringsbolag.

Hjulskifte

Dags att byta däck?

Låt en professionell däckverkstad hjälpa dig med hjulskiftet. Vi byter däck på alla typer av bilar och kontrollerar alltid däckens skick samt rengör och smörjer alla viktiga delar. Har du Volvo-, Renault- eller CarPay-kort får du dessutom rabatt.

Vill du ha mer information eller vill bli kontaktad för bokning?

Intresseanmälan