Ford Mustang Mach-E Dahlén edition

Privatleasa en signerad Mach-E till kampanjpris

Privatleasingkampanj på Jonathan Dahléns Mach-E AWD

Nu har du möjlighet att lägga beslag på en unik bil, nämligen Jonathan Dahléns editionutgåva av populära Ford Mustang Mach-E AWD. Förutom en fantastisk, fyrhjulsdriven elbil med oerhört mycket go får du den signerad av Dahlén själv samt en signerad TIK-matchtröja. Vinterhjul och teknikpaket får du också. Sänkt priset har vi gjort med. Du hör ju! Totalt finns 15 bilar för omgående leverans, först till kvarn gäller. Go go go!

  • Den enda bilen för riktiga TIK-supporters
  • Kör lika ståndsmässigt som Dahlén i vinter
  • Få din bil signerad av Jonathan Dahlén
Pris
Ford Mustang Mach-E AWD Standard range, Dahlén edt.6 995 kr/mån
Metallic lack+ 195 kr/mån
Allt detta ingår
Teknikpaket0 kr/mån
Vinterhjul0 kr/mån
Ovärderlig signatur av Dahlén0 kr/mån
Signerad TIK matchtröja0 kr/mån

Privatleasingpriset avser 36 månaders avtal, 1000 mil/år, inkl. service. Försäkring tillkommer.

8 000 kr/mån
6 995 kr/mån
Vinterhjul ingår
15 bilar i lager
Först till kvarn gäller

Vilken färg vill du ha?

Våra Dahlén edition-bilar finns i flera olika färger, bland annat svart, vit, grå, silver och röd. Men det finns bara enstaka exemplar av varje färg, så skynda dig välj vilken du vill ha. Röd som Dahlén, solid svart eller kanske vit?

Välj din bil idag

Få din bil signerad av Jonathan Dahlén

In the good old days var det populärt att kändisar signerade handskfacken i speciella edition-släpp av bilar. Och varför gå i från ett fungerande koncept?

Nu kan du få din Mach-E signerat av Jonathan Dahlén själv. Det betyder också att han kommer att ha suttit i din bil. DIN bil. Coolt ju.

Jonathan Dahlén om sin Mach-E

I samarbetsavtalet med Bilbolaget har Timrå ett antal bilar som spelare och andra ur föreningen kör. Tidigare har det mest varit bilar från Volvo men när Jonathan Dahlén kom hem väntade en överraskning. En röd Ford Mustang Mach-E stod och väntade på Bilbolaget i Sundsvall.

– Jag visste faktiskt inte vad det var för bil, men när jag berättade för killarna i laget och de höll på att tappa hakan förstod jag att det var något bra, säger Jonathan Dahlén och skrattar.

Nu har han haft bilen i några veckor och låter mer än nöjd.

– Den känns jättebra att köra. Den är riktigt pigg och det är kul med alla olika körlägen som förändrar hur bilen reagerar. Det är väldigt kul att köra den, det är den bästa bil jag någonsin kört i alla fall.

Vad ser du som nästa steg?

Visst blir man sugen på en Mach-E Dahlen edition? Bilarna finns för snabb leverans och är du tidig har du chans att välja precis den färg du vill ha. Fyll i formuläret eller ring direkt till bilförsäljningen i Sundsvall för att boka provkörning, välja färg och visa vilken stolt Timrå-supporter du är.

Intresseanmälan