Ford Mustang

7:e generationens Ford Mustang® sportbil.

Ford Mustang

7:e generationens Ford Mustang® sportbil. Utrustad med 5.0 l V8-motor och ikoniskt ljud. Ultramodern interiör med en anpassningsbar digitalt instrumentkluster. En oförglömlig körupplevelse och två legendariska karossmodeller – Ford Mustang cabriolet och coupé.

Mustang Dark Horse
Den nya performance-versionen av Mustang med unika exteriördetaljer, finjusterat chassi och drivlina samt en rad andra prestandafunktioner. Mustang Dark Horse ger en ny nivå av prestanda och stil för de som älskar kraften och spänningen som en amerikansk V8-sportbil ger.

  • 4,4 s 0-100 km/h
  • 453 hk
  • 540 Nm vridmoment
  • Tillgänglig med både manuell och automatisk växellåda
  • B&O ljudsystem
ModellPris
Dark Horse Fastback V8 453hk
6-vxl manuell
795 900 kr
Dark Horse Fastback V8 453hk
10-vxl automat
829 900 kr

Vad ser du som nästa steg?

Intresseanmälan

Fler Ford erbjudanden

Tjänstebil: Ford Mustang Mach-E

Förmånsvärde från 2 670 kr/mån

Elbilen Ford Mustang Mach-E är prissänkt med upp till 155 000 kr. En företagsbil som är lite roligare än andra. Kort leveranstid. Boka din provkörning hos oss idag så berättar vi mer om att ha den som företagsbil.

Vinterhjältar

Ski Team Edition: spara upp till 81 400 kr

Oavsett hur ditt vinteräventyr ser ut har vi en Ford som tar dig dit på ett tryggt och säkert sätt. Ford sponsrar svensk längdskidåkning och just nu finns deras mest populära modeller som unika och välutrustade Ski Team Edition-varianter.

Ford Focus Active – Ski Team Edition

från 2 595 kr/mån

Focus-upplevelsen är bättre än någonsin med en slående ny design och utrustad med nästa generations uppkopplingsmöjligheter. En ny och intuitiv 13,2-tums pekskärm i färg som högupplöst visar upp och låter dig interagera med alla funktioner i SYNC 4 systemet.

Prestandastatistik baserad på Mustang® Dark Horse™ Special Edition. Hästkrafter och vridmoment baserade på premiumbränsle enligt SAE J1349Ⓡ-standard. Dina resultat kan variera.
**Enligt WLTP, riktvärden för nya Mustang 5.0l V8 är CO2-utsläpp 275g/km och bränsleeffektivitet 19.9mpg WLTP. Officiella siffror publiceras närmare lanseringsdatumet.