Ford Puma

Rum för bästa vänner

Ford Puma

Praktisk och sportig kompis med rum för dina bästa vänner. En bil med djärv SUV-stil med genomtänkt funktionalitet och sofistikerad hybridlina som är rolig att köra. Konstruerad för att hjälpa dig få ut det mesta möjliga av ditt moderna liv. Den har en innovativ människocentrerad design, djärv SUV-stil utvändigt och en sofistikerad hybriddrivlina.

ModellErbjudande
Ford Puma ST-Line E853 595 kr/mån
Lägg till
Uppgradering till Special Edition+ 200 kr/mån

Ford Puma, prisbelönt och flexibel kompakt-SUV

Ford Puma passar dig som vill ha en liten bil med hög markfrigång och bra möjlighet till förvaring. Det är en utmärkt bil för dig som behöver en bil som är liten nog för enkel manövrering och parkering i staden, och framkomlig nog för att ta dig till skogen. Det är modellen för dig som vill ha en bränslesnål och prisvärd bil, utan att behöva förlora körglädjen.

Läs mer om Ford Puma här

Vad ser du som nästa steg?

Intresseanmälan

Bränsledekl. bl. körning: 5,7-72 l/100km, CO₂ 118-148 g/km. (WLTP) Miljöklass Euro 6d-temp. Garanti gäller 5år/10000mil. *Mån.kostnaden baserat på 1000 mil/år, max period 36mån. Nationellt serviceavtal ingår. Kostnader för skatt och vinterhjul tillkommer. Lokala avvikelser kan förekomma. Återförsäljaren garanterar restvärdet. En rörlig leasingavgift, uppläggningskostnad 695kr samt 60kr i adminavgift tillkommer. Priset gäller endast vid finansiering via Ford Finans. Erbjudandet gäller t.o.m. 30/9-22. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Med reservation för felskrivningar och prisändringar