Lanseringserbjudande på helt nya Renault ARKANA

hybrid by nature

Lanseringserbjudande nya Renault Arkana

JUST NU: har vi ett lanseringserbjudande på Renault Arkana med sänkt pris för både privatleasing och köp.

Renault Arkana är en helt ny, innovativ SUV med hybridteknik från Formel 1™. Arkana är sportig och rymlig med en slank profil, hög markfrigång och en förstklassig interiör

  • Bränslesnål SUV
  • Alltid med automatlåda
  • Smarta säkerhets- och assistanssystem

Privatleasingkampanj på Renault Arkana

Vi har sänkt månadskostnaden för dig som vill privatleasa en ny Renault Arkana till endast 3 390 kr/månad inklusive 3 års service och 3 månaders leasingskydd. Om du föredrar bilköp så får du en lanseringsrabatt på 10 000 kr.

PrivatleasingLanseringserbjudande
Renault Arkana E-tech hybrid 145 3 390 kr/mån*
Renault relax privatleasing inkl 3 års service: 0 kr kontant, 36 månader.

10 000 kr i lanseringsrabatt vid köp av Renault Arkana

Vill du hellre köpa din Renault Arkana har vi sänkt priset även för dig. Just nu är priset sänkt med 10 000 kronor. Bonusen är avdragen direkt på nybilspriset, se tabellen nedan.

BilköpLanseringserbjudandeOrdinarie pris
Renault Arkana E-tech hybrid 145 262 900 kr**272 900 kr
Angivna priser är inklusive moms.

Nu är det ännu enklare att privatleasa Renault

Renault Relax är privatleasing av bil när den är som bäst – enkel, billig, smidig och bekymmersfri. Att leasa en bil innebär egentligen att du hyr bilen och betalar en fast månadsavgift för att köra ett visst antal mil med den. Du betalar ingen kontantinsats, serviceavtal ingår och du får rabatt på försäkringen.

Läs mer om Renault privatleasing

Bränslesnål, sportig och rymlig SUV

Nya Renault Arkana är den rymliga SUV:en som bevisar att man kan få en bränslesnål bil även fast man väljer en SUV. Med automatlåda som standard, slank design, hög markfrigång och förstklassig interiör är Arkana den perfekta SUV:en för såväl stads- som landsvägskörning. Tack vare smarta säkerhetssystem och intelligent förarassistans bjuder Arkana på komfortabel och säker körning – varje dag.

Läs mer om Renault ARKANA här

Vad ser du som nästa steg?

Intresseanmälan

*Renault relax privatleasing inkl 3 års service: 0 kr kontant, 36 mån, rörlig ränta per jul-21 (Stibor 90 dgr), garanterat restvärde. inga uppläggnings- eller aviavgifter. kostnad för rabatterad Renault försäkring tillkommer. körsträcka 10 000 km/år inkl. service. 3 månader fritt privatleasingskydd ingår för privatpersoner 18–63 år. gäller vid kundorder senast 30/9 2021. alla priser är inklusive moms.

**erbjudandet består av en nybilsrabatt på 10 000 kr. angivna priser är inklusive moms. gäller vid köp av en ny Renault Arkana E-tech hybrid 145 senast 30/9 2021 med reservation för begränsningar i antal bilar, färger och tillval. kan ej kombineras med andra erbjudanden eller företagsstöd.

Fler erbjudanden från Renault

Renault E-tech

Privatleasing från 2 690 kr/mån

Upptäck CLIO hybrid, CAPTUR plug-in hybrid och ZOE 100% elektrisk, och upplev elektrisk körglädje. Vilken väljer du?

Renault Clio E-Tech Hybrid eller bensin

Privatleasing från 1 990 kr/mån*

Just nu har vi sänkt priset på Renault Clio för både privatleasing och köp. Rabatten gäller dessutom på såväl Clio med bensinmotor som den bränslesnåla hybridversionen Clio E-tech. Oavsett om du väljer Clio hybrid eller bensin får du en bil med senaste tekniken, designen och körglädjen.

Renault Captur, E-Tech Plug-in Hybrid eller bensin

Privatleasing från 2 390 kr/mån

Vi har sänkt priset på Renault Captur för både privatleasing och köp. Rabatten gäller på Captur med bensinmotor och den laddbara hybriden Captur E-tech. Utöver det sänkta priset bjuder vi även på några av de mest populära tillvalen.


Vill du veta mer?

Renaultkortet

Rabatt och bonus för Renaultägare

Renaultkortet är ett betalkort speciellt riktat till dig som Renaultägare. Du får bonus på alla köp, rabatt på Tanka och Tvätta, räntefri delbetalning och allt på en faktura. Kortet är kopplat till CarPay, har ingen årsavgift och går snabbt att skaffa.

Bonus Malus

Skatt eller bonus på nya bilar

Bonus Malus-systemet innebär att bilar med låga koldioxidutsläpp får bonus medan bilar med höga koldioxidutsläpp bestraffas med en förhöjd fordonsskatt, det vill säga ”malus”, under de tre första åren. Här förklarar vi hur det fungerar och vad det innebär för dig.

Renault privatleasing

från 2 090 kr/mån

Renault Relax är privatleasing när den är som bäst – enkel, billig och bekymmersfri. Leasing innebär att du hyr bilen och betalar en fast månadsavgift för att köra ett visst antal mil. Du betalar ingen kontantinsats, serviceavtal ingår och du får rabatt på försäkringen.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

11 myter om elbilar

De har kort räckvidd, är bara för stadsbor och tar lång tid att ladda. Myterna om elbilar är många, men vilka är sanna och vilka är falska? Häng med när vi reder ut några av de vanligaste elbilsmyterna.

Vad är skillnaden mellan Crossover och SUV?

Det finns bilar som ser ut som SUV:ar men som kallas Crossovers eller CUV. Vad är egentligen skillnaden? Knappt tillverkarna vet, verkar det som.

Vad är skillnaden på elbil, laddhybrid och hybrid?

Elbilar, laddhybrider och hybrider har batterier som kan driva bilen. Skillnaden är om de också har en bensin- eller dieselmotor och om de går att ladda.

Köpa diesel- eller bensinbil, vad är bäst?

Ska du köpa ny eller begagnad bil men känner dig osäker på om du ska välja diesel eller bensin? Vi hjälper dig väga de olika motortypernas för- och nackdelar.

Se alla

Bränsleförbrukning vid blandad körning: 4,8 l/100km, CO2-utsläpp 108 g/km (WLTP). Extrautrustning kan påverka förbrukning och CO2. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. bilen på bilden är extrautrustad.