Volvo V90 Cross Country

från 4 995 kr/mån

Volvo privatleasing med extra trygghet

Har du fritidsintressen som tar stor plats? Volvo V90 Cross Country är den stora kombibilen med hög markfrigång för dig som vill ta dig fram överallt. Med sina sköna säten och stora kupé passar den dig som vill resa bekvämt med plats för familj, vänner och husdjur. Den tar dig ut på vilket äventyr du vill under alla årstider.

  • Ingen kontantinsats
  • Fast månadskostnad
  • Service ingår
  • Rabatt på Volviaförsäkring
ModellPrivatleasing
Volvo V90 Cross Country D4 AWD Advanced Edition Automat4 995 kr/mån
Lägg tillPris
Klimatpaket0 kr
Serviceavtal 36 mån0 kr
Vinterhjul 18”549 kr/mån
Komfortstol läder299 kr/mån
Dragkrok halvautomatisk249 kr/mån
Tonade rutor149 kr/mån
Motorstolspaket249 kr/mån
Metallic249 kr/mån

Privatleasing

Med Volvo Privatleasing kan du skaffa dig en ny Volvo till en attraktiv månadskostnad. Service ingår och när leasingtiden är över lämnar du tillbaka bilen till oss. Dessutom får du Privatleasingskydd som träder in om du till exempel skulle bli arbetslös eller hamna på sjukhus. Tre månader ingår och du förlänger till en låg kostnad.

Läs mer om privatleasing

Volvo V90 Cross Country med kajakhållare

Nu med tre paket som gör din bil än säkrare och bekvämare

Just nu ingår förarstödspaket, parkeringssupport och klimatpaket när du köper någon av våra edition-bilar. Det ger dig bland annat parkeringssensorer fram och bak samt en backkamera. Det gör det enkelt att parkera och utökar ditt ”synfält” runt bilen.  I förarstödspaket ingår bland annat adaptiv farthållare, styrassistans och bromssupport.

Klimatpaket (värde 9 900:-)

Ett klimatpaket gör din vardag mer bekväm. Du får en programmerbar bränsledriven värmare som värmer upp kupén och motorn så att utsläppen och motorslitaget minskar vid kallstart. Ställ in tiden när du vill ha kupén varm – eller fjärrstarta  med din smartphone och appen Volvo On Call. Rattvärme, uppvärmda spolarmunstycken och ett eluppvärmt baksäte ingår i paketet.

Förarstödspaket (värde 7 900:-)

Förarstödspaketet är en sammansättning av en rad högteknologiska funktioner som kan hjälpa dig när du kör. Genom att bistå med styrassistent och bromssupport när du behöver det kan du med det här säkerhetspaketet känna dig tryggare på vägarna.

  • BLIS – informerar dig om du har fordon i döda vinkeln, vilket underlättar när du ska byta fil på motorväg.
  • Cross traffic Alert med autobroms – varnar dig om någon skulle vara bakom bilen när du backar ut från en parkeringsplats. Systemet kan upptäcka cyklister, fotgängare och andra fordon så att du kan manövrera bilen säkert, även om sikten är begränsad.
  • Rear Collision Warning – Att bli påkörd bakifrån är en av de vanligaste typerna av kollison. För att hjälpa dig att undvika det har vi skapat radarbaserade Rear Collision Warning-systemet. Om ett fordon närmar sig dig bakifrån och systemet kalkylerar att det finns en risk för kollision börjar alla lampor blinka. Och om en kollision inte kan undvikas sträcker systemet alla säkerhetsbälten för att skydda de åkande. Dessutom ansätts bromsarna för att minska effekten av kollisionen.

Erbjudandet gäller nya Volvo XC60 och V90 med Momentum Advanced Edition eller Cross Country Advanced Edition MY22.

Fler privatleasingkampanjer från Volvo

Privatleasa Volvo XC40 från 3 195 kr/mån

Trygg privatleasing med många fördelar

Volvo XC40 är en liten och kompakt SUV med hög markfrigång, senaste säkerhetstekniken och stort bagageutrymme. Den har belönats som årets bil och utmärkt sig som en av de fem säkraste bilarna som testats av Euro NCAP de senaste tre åren.

Privatleasa Volvo V60 från 4 495 kr/mån

Volvo V60 är en rymlig kombi med förstklassig säkerhet, hög komfort och stort lastutrymme. Helt enkelt är det den perfekta familjebilen och passar dig som vill ha en rymlig kombi med plats för både familj, jobb och intressen.

Privatleasa Volvo V90 från 4 795 kr/mån

Vill du ha det bästa i bilvärlden vad det gäller lastbarhet, rymlighet, körglädje och komfort. En bil med förstklassig komfort och världsunika säkerhetssystem. Då är V90 bilen för dig. Passar lika bra på tjänsteresan som när det är dags för ett äventyr med familjen eller kompisarna.

Privatleasa Volvo XC60 från 4 995 kr/mån

Volvo XC60 är bilen för dig som vill ha en mellanstor SUV med plats för hela familjen. Som tycker att bilens köregenskaper och hög framkomlighet är viktigt. Du får en rymlig bil med förstklassiga säkerhetssystem som passar lika bra både i staden och på landet.

Kontakta oss

Intresseanmälan

Gäller på följande anläggningar

Bollnäs

Gävle

Hudiksvall

Ljusdal

Norrtälje

Sandviken

Sundsvall

Söderhamn

Östhammar


Differentierad ränta tillämpas, kostnaden kan variera. Volvo nationell privatleasing: 36 mån leasing via Volvofinans Bank, Volvo Serviceavtal och CarPay/Volvokort med drivmedelsrabatt. 3 mån privatleasingskydd ingår om bilen försäkras i Volvia. Kan förlängas till 4 % av leasingkostnaden. Transportstyrelsens avgifter tillkommer. Körsträcka 1 000 mil/år. Förbr. l/100 km bl. körn. I månadskostnaden ingår serviceavtal baserat på 36 månader och 1 000 mils körsträcka per år. Det är möjligt att utöka körsträckan till 1 500 mil per år samt 2 000 mil per år mot ett pristillägg, för samtliga varianter.(prel).

WLTP: 5,4–6,5. CO2: 141–171 g/km (V60 D4 aut–V90 D4 AWD Cross Country). Miljöklass Euro 6D-Temp. Bilarna på bilderna är extrautrustade.
Läs mer på volvocars.se