Renault företagsleasing

En förmånlig finansieringsform för företagsbilar

Leasing av företagsbil från Renault

Företagsleasing är en förmånlig finansieringsform för dig som vill köra en Renault i tjänsten. Med företagsleasing får du en helhetslösning som inkluderar finansiering, service och försäkring.

Vid inköp av en personbil till verksamheten är det generellt inte tillåtet att dra av ingående moms. Vid leasing får företaget normalt dra av 50% av momsen på leasinghyrorna. Villkoret är att bilen körs minst 100 mil per år i företagets verksamhet. Om bilen hyrs eller leasas för persontransporter enligt taxitrafiklagen, körkortsutbildningar eller transport av avlidna får all moms dras av.

Företagsleasingen är en finansiell leasing där leasingtagaren ansvarar för restvärdet. Hos vissa återförsäljare kan du även få garanterat restvärde.

Leasingavtalet är baserat på rörlig månadskostnad (baserad på Stibor ränta 90 dagar). Det läggs normalt upp på 24–48 månader, men i specifika fall även 12–84 månader och restvärdet anpassas utifrån tid och körsträcka. Produkten passar bra för små och medelstora företag som önskar ett bekvämt och flexibelt upplägg.

Renault Megane E-Tech 100% Electric

Megane E-Tech electric är en modern och säker elbil med upp till 47 mils räckvidd. En elbil med låg tyngdpunkt och gott om utrymme invändigt, allt för att din körupplevelse ska bli den bästa möjliga.

Företagsleasing 5 270 kr/mån

Läs mer om Renault Megane E-Tech 100% Electric

Renault Austral

Renault Austral är en medelstor SUV som bjuder på en teknisk och komfortabel körupplevelse. Med modern hybridteknik erbjuder den ovanligt låg bränsleförbrukning för en så stor bil.

Företagsleasing 4 360 kr/mån

Läs mer om Renault Austral

Renault Espace

Renault Espace är en rymlig och elegant familjebil med förstklassiga funktioner och plats för upp till 7 personer. Med ett generöst benutrymme och ett panoramaglastak som bidrar till utmärkt körupplevelse är detta den ultimata bilen för dig som vill ha allt och lite till.

Företagsleasing 8 340 kr/mån

Läs mer om Renault Espace

Renault Scenic E-Tech 100% electric

Helt nya Renault Scenic E-Tech 100% electric är en elektrisk SUV med modern teknik och rymlig kupé. Den effektiva eldrivlinan erbjuder en räckvidd på drygt 62 mil och kraftfull acceleration som gör vardagskörningen till ett nöje. 

Företagsleasing 5 490 kr/mån

Läs mer om Renault Scenic E-Tech 100% electric

Vad ser du som nästa steg?

Intresseanmälan

Vill du veta mer?

För företag

Bilar och tjänster för enkla arbetsdagar

Företagets bilpartner nummer ett! Vi har ett stort utbud av personbilar och transportbilar samt tillhandahåller allt från verkstadstjänster till rabatterade priser på drivmedel, abonnemang på biltvätt och hyrbilar.

CarPay Business företagskort

För företagare och anställda

CarPay Business är betaltjänsten med kort och app som gör det enklare att hantera resor och inköp i tjänsten. Välj ett av våra tre trygga företagskort och skapa rätt ekonomiskt handlingsutrymme för just dina medarbetare.

Allt om laddning

Det du behöver veta om att ladda elbil

Här har vi samlat allt du behöver veta om laddning av el- och laddhybridbilar. Hur laddar man en elbil och hur lång tid tar det? Vad kostar det och hur fungerar det med laddbox hemma? Allt detta, och mycket mer, berättar vi här.

Nyheter, artiklar och tester Se alla

Nytt stöd för företag som köper eldrivna transportbilar

Nu införs ett stöd för företag som köper eldrivna lätta lastbilar, på upp till 50 000 kr i bonus. Vi lär dig allt om stödet & hur du ansöker.

Förmånsbil – så fungerar det för dig som förare

En förmånsbil får du köra både i tjänsten och privat. Vi berättar hur det fungerar, vilka regler som finns och vad du som förare betalar.

Förmånsbil ur arbetsgivarperspektiv

En förmånsbil är en bra förmån du som företagare kan erbjuda dina anställda. Vi berättar hur det fungerar och vad det kostar för företaget.

Tjänstebil 2024 – smarta tips & regler

Tjänstebil är en person- eller transportbil som ägs, betalas och används av företag. Vi berättar hur den får användas och vem som betalar.

Se alla