XC60 R-Design

Kampanjvärde 65 000 kr

Privatleasingkampanj på extra välutrustade XC60 Bilbolaget Edition R-Design

R-Design passar dig som värdesätter sportighet och prestanda. Dynamisk och elegant. Skapad för aktiv körning. Med blanka svarta exteriördetaljer, sportchassi och en elegant designad interiör. I Bilbolaget Edition ingår mängder av extra utrustning. Här presenterar vi ett urval. För att få fler detaljer om hur bilarna är specificerade, vänd dig till någon av våra säljare.

Välkommen på provkörning!

 • Sportchassi
 • Sportig design
 • Teknikpaket
ModellOrdinarie prisPrivatleasingpris
Volvo XC60 B4 AWD R-Design6 939 kr/mån5 194 kr/mån
Lägg tillVärdePris
Vinterhjul på aluminiumfärg24 000 kr+149 kr/mån
Dragkrok13 900 kr+ 189 kr/mån
Teknikpaket14 900 kr+ 0 kr/mån
Förarstödspaket7 900 kr+ 0 kr/mån
Klimatpaket9 900 kr+ 0 kr/mån
Metalliclack8 900 kr+ 0 kr/mån

I priset ingår serviceavtal 249 kr/mån, försäkring tillkommer. 10% kontant

6 939 kr/mån
5 194 kr/mån
Prissänkt 1 745 kr/mån

Privatleasing

Med Volvo Privatleasing kan du skaffa dig en ny Volvo till en attraktiv månadskostnad. Service ingår och när leasingtiden är över lämnar du tillbaka bilen till oss. Dessutom får du Privatleasingskydd som träder in om du till exempel skulle bli arbetslös eller hamna på sjukhus. Tre månader ingår och du förlänger till en låg kostnad.

Läs mer om privatleasing

Volvo XC60 R-design

Våra favoritpaket

Volvo On Call
Volvo on Call erbjuder användbara kontroller till din Volvo och ger dig nödhjälp oavsett var du befinner dig. Bland annat kan du få reda på vad temperaturen är där din bil befinner sig och huruvida dörrar och fönster är låsta samt fjärrstyra klimatanläggningen i din bil.

Klimatpaket (värde 9 900:-)
Ett klimatpaket gör din vardag mer bekväm. Du får en programmerbar bränsledriven värmare som värmer upp kupén och motorn så att utsläppen och motorslitaget minskar vid kallstart. Ställ in tiden när du vill ha kupén varm – eller fjärrstarta med din smartphone och appen Volvo On Call. Rattvärme, uppvärmda spolarmunstycken och ett eluppvärmt baksäte ingår i paketet.

Förarstödspaket (värde 7 900:-)
Intellisafe Surround är en sammansättning av en rad högteknologiska funktioner som kan hjälpa dig när du kör. Genom att bistå med styrassistent och bromssupport när du behöver det kan du med det här säkerhetspaketet känna dig tryggare på vägarna.

 • BLIS – informerar dig om du har fordon i döda vinkeln, vilket underlättar när du ska byta fil på motorväg.
 • Cross Traffic Alert med autobroms – varnar dig om någon skulle vara bakom bilen när du backar ut från en parkeringsplats. Systemet kan upptäcka cyklister, fotgängare och andra fordon så att du kan manövrera bilen säkert, även om sikten är begränsad.
 • Rear Collision Warning – att bli påkörd bakifrån är en av de vanligaste typerna av kollision. För att hjälpa dig att undvika det har vi skapat radarbaserade Rear Collision Warning-systemet. Om ett fordon närmar sig dig bakifrån och systemet kalkylerar att det finns en risk för kollision börjar alla lampor blinka. Och om en kollision inte kan undvikas sträcker systemet alla säkerhetsbälten för att skydda de åkande. Dessutom ansätts bromsarna för att minska effekten av kollisionen.
Volvo Cross traffic alert varnar om någon skulle vara bakom bilen när du ska backa

Teknikpaket (värde 14 900:-)

 • Navigation – ger intuitiva köranvisningar och interagerar smidigt med våra molnbaserade tjänster och navigationsapplikationer. Den är smidig att använda via röststyrning eller pekskärmen. Med appen Volvo On Call kan du skicka destinationer från smarttelefonen till bilen.
 • Parkeringssensor fram och bak – känner av när bilen närmar sig ett hinder när du ska parkera och varnar med ljud i kupén.
 • Parkeringskamera bak
 • Parkeringshjälp – bakre och främre parkeringshjälp förenklar manövreringen i trånga utrymmen där sikten är begränsad. Backkameran underlättar vid backning genom att visa i mittdisplayen vad som sker bakom bilen.
 • Integrerad mobiltelefon – använd din mobiltelefon på ett smartare sätt och integrera dess välbekanta gränssnitt och funktioner med centerdisplayen i din Volvo.
 • Harman Kardon Premium Sound

Fler funktioner som ingår i XC60 Bilbolaget Edition

 • LED-ljus automatisk avbländning – Om du ställer in ditt helljus i automatiskt läge bländar bilen av automatiskt vid möte lagom långt från mötande bil. När du passerat mötande slår helljuset automatiskt på igen.
 • Röststyrning – Röststyrning ger dig möjlighet att styra funktioner i bilen så som radio och media, en ansluten mobiltelefon eller ditt navigationssystem.
 • Driver Alert Control – Driver Alert Control ger en diskret varning om ditt körbeteende visar tecken på distraktion eller trötthet. Vid behov avges en ljudsignal, och ett meddelande visas på instrumentpanelen om att du bör ta en paus. Systemet är aktivt i hastigheter över 65 km/h, och en kamera övervakar vägen framför dig medan Driver Alert Control jämför dina styrrörelser med hur du brukar köra.
 • City Safety – City Safety håller ett öga på dig och bromsar eller assisterar vid undanmanövrer när det behövs. Denna säkerhetsinnovation från Volvo identifierar andra fordon samt fotgängare, cyklister och stora djur – dag som natt. City Safety hjälper dig med ljud- och ljusvarningar samt bromspulsvarningar vid behov. Om du håller på att krocka eller om du skulle råka svänga in framför ett mötande fordon i en korsning kan City Safety bromsa bilen automatiskt för att hjälpa dig att undvika eller mildra en kollision.
 • Intelli Safe assist – Adaptiv farthållare, Pilot Assist styrhjälp, Curve Speed Adaptation och Distance Alert avståndsbedömare.
 • Oncoming Lane Mitigation – Genom automatisk styrservo hjälper dig detta system att undvika kollisioner med mötande fordon. Om du hamnar i fel fil, i vägen för ett mötande fordon, styr bilen dig tillbaka.
 • Run of road mitigation – Skyddar mot oavsiktlig avkörning. Den fungerar i hastigheter mellan 65 km/h och 140 km/h.
 • Cyclist detection – Kan förhindra eller lindra en kollision med cyklister. Ljus- ljud- och bromspulsvarningar ges vid risk för kollision för att hjälpa dig att agera i tid. Om systemet bedömer att du som förare reagerar otillräckligt på varningen och risken för kollision kvarstår kan bromsunderstöd aktiveras vilket kan förstärka inbromsningen.
 • Large animal detection – Om ett större djur dyker upp framför din bil kan funktionen, som är en del av City Safety, varna för djuret och ge bromsassistans.
 • Connected Safety – En molnbaserad säkerhetsfunktion som kan hjälpa dig att förutse och anpassa körningen till riskfyllda situationer på som kan dyka upp på vägen.
 • Steering support – Hjälper dig att göra undanmanövrer vid hastigheter mellan 50 och 100 km/h. När du börjar styra bort från ett hinder framför bilen kan du få hjälp att göra denna manöver så effektiv som möjligt genom att bromsa innerhjulen individuellt och förstärka dina rattrörelser.
 • Baklucka elmanövrerad – Gör det enklare att lasta genom att du med nyckeln eller med ett enkelt knapptryck, öppnar bakluckan. När det är dags att stänga trycker du på knappen så går bagageluckan igen.
 • Digital förardisplay 12.3”
 • Trafikskyltsinformation– I förardisplayen ser du aktuella trafikskyltar som till exempel hastighetsskyltar.
 • Klädsel – Textil
Volvo on coming lane mitigation beskriver säkerhetsfunktionen
On coming Lane mitigation hjälper dig att undvika kollisioner.
Large animal detection säkerhetsfunktion
Large animal detection kan varna för djur och ge bromshjälp.

Boka provkörning eller be om offert

Boka provkörning
Be om offert

Volvo XC60 en av säljarnas favoriter

Skicka din intresseanmälan så kontaktar vi dig

Intresseanmälan

Fler Volvokampanjer

Slutförsäljning Volvo XC60

Privatleasing från 4 495 kr/mån

Nu har vi slutförsäljning Volvos bästsäljare Volvo XC60 modellår 2021. Den är världsledande på säkerhet samt bjuder på körglädje och bekvämt resande för alla i bilen. Vi har valt att utrusta den med några av våra favoritpaket. Självklart till kampanjpris om du väljer privatleasing.

Privatleasa Volvo XC60 från 4 995 kr/mån

Volvo XC60 är bilen för dig som vill ha en mellanstor SUV med plats för hela familjen. Som tycker att bilens köregenskaper och hög framkomlighet är viktigt. Du får en rymlig bil med förstklassiga säkerhetssystem som passar lika bra både i staden och på landet.

Volvo XC60 Advanced Edition till kampanjpris

Kampanjvärde 47 700 kr

Sveriges mest populära SUV, Volvo XC60 är en mellanstor SUV med en unik kombination av skandinavisk design, användarvänlig teknik och framtidens säkerhetsfunktioner.

Gäller på följande anläggningar

Bollnäs

Gävle

Hudiksvall

Ljusdal

Norrtälje

Sandviken

Sundsvall

Söderhamn

Östhammar