Alla äventyr räknas

Det behöver inte vara så komplicerat. Varken extremt eller långt bort. För om det är kravet för att det ska kallas ett äventyr, är risken stor att det inte blir något äventyr alls. Och äventyr är bra. De är upplevelser, nya intryck, inspiration.

Det är vad nya Volvo V60 Cross Country handlar om. Att se äventyret, att omfamna det och ge sig i väg. Och vi vill ge dig ett smakprov på det genom att låta dig välja mellan två äventyr som du kan uppleva tillsammans med familjen och nya V60 Cross Country.

Kontakta våra säljare för att boka in just ditt sportlovsäventyr!

Utflykt till Hemlingbystugan

Tidsåtgång: 2 timmar. 

Sätt dig tillrätta i nya V60 Cross Country och kör sedan till Gävles största rekreationsområde Hemlingby friluftsområde. När du parkerat och kliver ur bilen kanske du kan känna det speciella med den här platsen. Ta en promenad och se dig omkring, åk tefat nedför backen, när du sedan vill fika så har vi ordnat med fikabiljetter för hela familjen i Hemlingbystugan.

Kontakta en säljare för att boka ditt äventyr här! 

Klicka här för vägbeskrivning.

 

Besök Högbo Bruk

Tidsåtgång: 3 timmar. 

Högbo Bruk har något för alla, ett äventyr för både stor och liten. När du kliver ur din V60 Cross Country känner du säkert att du kommit till en plats med mycket historia. Använd gärna våra tefat som vi skickar med bilen och lek en stund med familjen eller varför inte delta i någon av Högbos sportlovsaktiviteter? Ta en promenad och ta in omgivningarna och när du känner för det kan hela familjen besöka Gruvstugan där vi ordnat med fika åt er.

Kontakta en säljare för att boka ditt äventyr här! 

Klicka här för vägbeskrivning.