Vi tar service personligt!

Teckna ett serviceavtal för ett enkelt och förmånligt bilägande. Hos oss på Bilbolaget tar vi service personligt och när du tecknar ett avtal på service blir det både enklare, personligare, tryggare och billigare.

Enklare

Du beställer jobbet direkt av din personliga servicetekniker, som sedan utför arbetet på din bil. Enklaste sättet är att boka via vår hemsida. Månadsavgiften dras från ditt Volvokort och du betalar inget vid själva servicetillfället.

Personligare

Du lämnar alltid din bil till samma person.

Tryggare

Högutbildade tekniker som är specialister på ditt bilmärke tar hand om din bil.

Billigare

Inga prishöjningar, fast pris under avtalets löptid.

Kostnad serviceavtal

Kostnaden för ett serviceavtal varierar beroende på bland annat bilmodell, årsmodell och körsträcka. Här följer ett exempel på vad det kan kosta för en Volvo XC40 D3 årsmodell 2019 beräknat på en körsträcka på 1500 mil per år och ett avtal tecknat på tre år.

Serviceavtal nivåer

Innehåll

Prisexempel
(fast pris i 36 mån.)

Grund 
 • Personlig Servicetekniker
 • Förlängd Assistans
 • Originaldelar
 • Servicegaranti
 • Stenskottslagning
från 348:-/mån.
Tillval 1
 • Hyrbil vid service
+ 39:-/mån.
Tillval 2
 • Hjulskifte höst och vår
 • Hjulförvaring
+ 140:-/mån.
Tillval 3
 • Hjulskifte höst och vår
 • Hjulförvaring
 • Hyrbil vid service
+ 179:-/mån.

Avtalen kan tecknas på 12, 24 och 36 månader. Vid hyrbil gäller upp till fem mil exkl. drivmedel. Med reservation för ev. pris- och specifikationsförändringar.

Rikstäckande serviceavtal

Om du behöver serva din bil hos en annan verkstad än avtalet är tecknat för, kan du teckna ett rikstäckande avtal som innebär att bilen kan servas hos en auktoriserad verkstad var som helst i landet. Kostnadstillägget för det är 189 kr/mån.

Villkor för vårt förmånliga serviceavtal:

 • Både för ny och begagnad bil
  Serviceavtalet kan tecknas på såväl ny som begagnad bil upp till 45.000 mil.
 • Komplett servicepartner
  Vi är din kompletta servicepartner och hos oss hittar du allt under samma tak. Som auktoriserad Volvo-, Renault- och Fordåterförsäljare utför vi garantijobb till skillnad från exempelvis fristående verkstadskedjor. Det gör oss unika inom branschen och du kan alltid lita på att jobben utförs enligt tillverkarnas anvisningar och riktlinjer.
 • Alltid originaldelar
  Du som kör Volvo, Renault, Dacia eller Ford vet säkert vad vi talar om. Känslan mellan tusentals delar insatta i väl avvägda system. I och med att vi enbart använder originaldelar så kan vi garantera att säkerhet, hållbarhet och körkänsla bibehålls.
 • Servicegaranti
  När du lämnar bilen för originalservice garanterar vi att det vi åtgärdat enligt serviceprotokollet är fackmannamässigt utfört. Om något fel skulle uppstå på det som åtgärdats eller kontrollerats åtgärdas felet helt kostnadsfritt. Gäller inom ett år och max 1.000 mil. När felet åtgärdas inom servicegarantin lånar vi dessutom ut en hyrbil kostnadsfritt.
 • Originalservice
  När du servar din bil med originalservice förlänger du bilens livslängd, förbättrar andrahandsvärdet och sänker dina kostnader, eftersom den servicen är helt och hållet anpassad efter aktuell körsträcka på din bil. När servicen utförs sker också automatiskt en kontroll om bilen omfattas av kampanjer.
 • Assistans
  I samband med att originalservicen utförs på din bil bjuder vi dig på ett års fri assistansförsäkring*. I denna ingår bärgning och hyrbil vid eventuella stopp.

*Assistansförsäkringen gäller tills det att bilen når en viss ålder. Fråga oss vad som gäller för just ditt märke.

Betala med Volvokortet

Du betalar enkelt med ditt Volvokort månadsvis. Kortet är kostnadsfritt och finns även med Visakoppling. Du får alla dina engagemang, till exempel försäkring och finansiering, samlade på en och samma faktura. Du har möjlighet att dela upp betalningen på fyra månader helt utan aviavgifter och ränta. Du får dessutom bonus på allt!
CarPay är en kostnadsfri app som skapar ännu mer värde åt ditt Volvokort. I mobilen får du en smart översikt över hela din bilekonomi och du kan även betala ditt verkstadsbesök.

Boka en Personlig Servicetekniker

På vår hemsida www.bilbolaget.nu bokar du enkelt din tid med någon av våra Personliga Servicetekniker. Vi har alltid öppet bokningen när det passar dig – dygnet runt!

Teckna Serviceavtal redan idag! Välkommen till oss!
Öppettider Kundservice: Måndag-fredag 07.00-17.00
Det går också bra att ringa oss på 020-50 02 50.