Skadecenter

Det händer att olyckan är framme även om man helst vill undvika det. När det blir plåt-, lack- och/eller plastskador som följd kan det vara skönt att veta att du kan vända dig till Bilbolaget och få professionell hjälp och service hela vägen, från besiktning av skadan till slutmontering och kvalitetskontroll.

Bilskadecenter

I våra bilskadecenter, i Gävle och Sandviken samarbetar bilplåtslagare, billackerare och bilplastreparatörer med ett enda gemensamt mål – att återställa din bil efter en skada.

Besiktiga skadan

Skadebesiktningen som består i att dokumentera själva skadan utförs av våra skadeberäknare som tillsammans med dig går igenom skadorna på bilen samt eventuella övriga önskemål i samband med skadereparation, exempelvis service eller rekonditionering. Även skador som ser små ut kan överstiga självrisken, det är därför viktigt att snabbt göra en skadeanmälan då det krävs ett godkännande från försäkringsbolaget innan eventuella delar som krävs kan beställas och reparationen utförs.

Reparera stenskott eller byt vindrutan

Vi har modern utrustning för att laga stenskott i din vindruta. Med en stenskottsreparation kan vidare sprickbildning i rutan förhindras och du kan i och med detta spara in ett mer kostsamt byte av rutan. En del bolag erbjuder dessutom detta helt utan självrisk. Går ditt stenskott inte att laga hjälper vi dig naturligtvis med ett rutbyte.

Boka din glasreparation här >>

Reparation av småbucklor

Idag finns både utrustning och teknisk kunskap för att reparera mindre plåtskador på ett mycket snabbare och billigare sätt än tidigare.

Kontakta oss för en bedömning av just din skada.

Skadeanmäl till ditt försäkringsbolag

Här hittar du direktlänkar till några av de vanligaste försäkringsbolagen, där du enkelt och smidigt kan göra din skadeanmälan.
Volvia, Renault Försäkring, If försäkring, Folksam, Länsförsäkringar, Trygg Hansa.