Vi har bestämt oss, har du?

Framför oss ser vi en spännande resa. Vi har viljan och ambitionen att bli bäst på att serva både kunder och deras bilar.  Bilbolaget är din helhetsleverantör som erbjuder allt du behöver för ditt bilägande. Vi säljer nya och begagnade bilar, bildelar och tillbehör. I våra service- och skadecenter utför vi originalservice och reparation, och vi hjälper dig självklart med finansiering, försäkring och abonnemangslösningar. Vi jobbar med bilvarumärkena Volvo, Renault och Dacia. Det är också dessa bilmärken som våra verkstäder är auktoriserade för.

Bilbolaget har sålt Volvo i över 80 år. Idag består Bilbolaget av både lastvagnsverksamhet och personbilsverksamhet. Vi finns representerade på 10 orter från Timrå i norr till Norrtälje i söder.

Genom att vara bäst på att ta hand om våra kunder gör vi skillnad som betyder något. Det är mer än viktigt. Det är grunden för Bilbolaget. Vårt kundlöfte är ”med personlig omtanke” något vi ska visa både våra kunder, gäster och varandra. Som du förstår har vi en hög ambition om att ligga i framkant.

Vi vill hitta medarbetare som kan hjälpa oss att göra det. Dina egenskaper och din potential är viktigare än din bakgrund och dina erfarenheter. Vi söker dig som kan motivera, engagera och utveckla. Du testar nya lösningar och drar dig inte för att komma med spännande tankar och idéer som du sedan förverkligar i handling. Att bry sig om andra, jobba med omtanke om både kunder och kollegor samt viljan att göra skillnad är andra egenskaper som vi håller högt. Det är du och jag, vi medarbetare, som är Bilbolaget. Det vi gör och på sättet vi agerar och kommunicerar med våra kunder är det som är varumärket Bilbolaget.

Vi har bestämt oss för att göra skillnad. Har du?