HudikKalaset

HudikKalaset har sedan starten 2010 vuxit till att bli en av Sveriges mest uppskattade festivaler, vi på Bilbolaget är därför lite extra stolta att få samarbeta med denna folkfest och tillsammans sprida glädje, skratt och upplevelser utöver det vanliga. Genom åren har det skapats många minnen och tioårsjubileet är nu inom greppbart avstånd, vi hoppas att du vill fira detta tillsammans med oss och alla andra kalaskompisar!

Exklusivt erbjudande

Eftersom vi på Bilbolaget loves music så kan du nu köpa ditt festivalpass till rabatterat pris hos oss! Du som har ett Volvo- eller Renaultkort kan köpa ditt tre dagars festivalpass inkl. VIP-område hos oss  på Bilbolaget för endast 700:-. (Ord.pris exkl. VIP 895:- till 995:-)

 

Biljetterna kan köpas i butikerna på våra anläggningar.*

 

 

Bilbolaget VIP

Du som har ett Volvokort är varmt välkommen att hänga med oss i vår VIP-bar som kommer att finnas på plats vid den stora scenen under HudikKalaset. Svalka dig med något gott att dricka medans du njuter av musiken från konserten.

 

Vi ses på HudikKalaset i sommar!

På scenen den 25-27 juli i sommar kommer du kunna se artister som Laleh, Timbuktu & Damn, Fricky, Albin Lee Meldau, Imenella, Selma & Gustaf, Engmans Kapell och många många fler. Vi ses i sommar!