Är du framtidens medarbetare?

Här hittar du de lediga jobb som finns på Bilbolaget just nu. Vi arbetar med bilvarumärken Volvo, Renault och Dacia. 


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Lediga tjänster


Alla   Verkstadscoach   Servicetekniker med fastighetsinriktning   Felsökare   Personlig servicetekniker  

Verkstadscoach i Gävle

Sök innan 2019-07-28

Bilbolaget söker verkstadscoach/verkmästare till Gävle

Som verkstadscoach leder och coachar du en grupp servicetekniker. Ditt uppdrag är att arbetsleda, stötta och utveckla serviceteknikerna samt se till att det dagliga arbetet i verkstaden fungerar utan problem och efter uppsatta mål.


Läs mer

Servicetekniker med fastighetsinriktning i Gävle

Servicetekniker med fastighetsinriktning

Vi söker en social och driven servicetekniker med fastighetsinriktning till Bilbolaget. Du blir en viktig person för att vår verksamhet ska fungera effektivt


Läs mer

Felsökare i Gävle

Vi söker felsökare och högre utbildad bilmekaniker till Bilbolaget i Gävle

Som felsökare på Bilbolaget jobbar du i första hand med felsökning, problem som är elektronik- och datarelaterade. Du utför och diagnostiserar också service och reparationer. Genom ditt engagerade och yrkesmässiga förhållningssätt får du alltid kunden att känna sig professionellt bemött.


Läs mer

Personlig servicetekniker i Gävle

Vi söker bilmekaniker till Gävles verkstad

Vi söker mekaniker eller som vi kallar det Personlig servicetekniker till Gävle. Personlig servicetekniker är Volvos koncept hur vi jobbar på våra verkstäder med kunden lite extra i fokus.


Läs mer

Personlig servicetekniker i Gävle

Vi söker en bilmekaniker som vill utvecklas och internutbildas till Personlig servicetekniker till Gävle

Är du bilmekaniker men känner att du vill utvecklas i din yrkesroll? Vi söker nu en bilmekaniker till vår anläggning i Gävle som kommer att internutbildas och utvecklas till Personlig servicetekniker.


Läs mer

Personlig servicetekniker i Söderhamn

Vi söker bilmekaniker till Söderhamn

En bilmekaniker servar bilar och åtgärdar fel på dem. Genom felsökning tar man reda på vad som måste åtgärdas på bilen. Mekanikern felsöker, plockar isär, rengör, kontrollerar, justerar eller byter ut felaktiga eller utslitna delar. Social kompetens har blivit en allt viktigare egenskap inom yrket eftersom många arbetar mycket med egna kundkontakter.


Läs mer