Är du framtidens medarbetare?

Här hittar du de lediga jobb som finns på Bilbolaget just nu. Vi arbetar med bilvarumärken Volvo, Renault och Dacia. 


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Lediga tjänster


Alla   Felsökare   Biltestare   Personlig servicetekniker   Servicetekniker med fastighetsinriktning   Kundtjänstmedarbetare   Servicesäljare   Plåtslagare  
Alla   Gävle   Hudiksvall   Söderhamn  

Felsökare i Gävle

Vi söker felsökare och högre utbildad bilmekaniker till Bilbolaget i Gävle

Som felsökare på Bilbolaget jobbar du i första hand med felsökning, problem som är elektronik- och datarelaterade. Du utför och diagnostiserar också service och reparationer. Genom ditt engagerade och yrkesmässiga förhållningssätt får du alltid kunden att känna sig professionellt bemött.


Läs mer

Biltestare i Gävle

Sök innan 2019-03-22

Vi söker biltestare till Bilbolaget i Gävle

Som biltestare kommer du att ansvara för att bilar blir testade, besiktade och provkörda innan försäljning. Du granskar fordonet vilket skick den är i och kontrollerar brister och skador.


Läs mer

Personlig servicetekniker i Hudiksvall

Vi söker en bilmekaniker som vill utvecklas och internutbildas till Personlig servicetekniker till Hudiksvall

Som Personlig servicetekniker planerar du själv din egen dag och har direktkontakt med dina kunder.


Läs mer

Servicetekniker med fastighetsinriktning i Gävle

Servicetekniker med fastighetsinriktning

Vi söker en social och driven servicetekniker med fastighetsinriktning till Bilbolaget. Du blir en viktig person för att vår verksamhet ska fungera effektivt


Läs mer

Kundtjänstmedarbetare i Gävle

Kundtjänstmedarbetare

Som kundtjänstmedarbetare hos Bilbolaget servar du våra anläggningar i Gävleborg och Roslagen. Kundtjänstteamet ska leverera bästa tänkbara service, stödja bilförsäljning och verkstad genom uppsökande samtal för att bredda kundgruppen samt proaktivt lösa befintliga kunders behov.


Läs mer

Servicesäljare i Gävle

Vi söker Servicesäljare till Bilbolaget i Gävle

Ger du det lilla extra och har kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete, samtidigt som du tillsammans med oss vill jobba för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker!


Läs mer

Personlig servicetekniker i Gävle

Vi söker bilmekaniker till Gävles verkstad

Vi söker mekaniker eller som vi kallar det Personlig servicetekniker till Gävle. Personlig servicetekniker är Volvos koncept hur vi jobbar på våra verkstäder med kunden lite extra i fokus.


Läs mer

Personlig servicetekniker i Gävle

Vi söker en bilmekaniker som vill utvecklas och internutbildas till Personlig servicetekniker till Gävle

Är du bilmekaniker men känner att du vill utvecklas i din yrkesroll? Vi söker nu en bilmekaniker till vår anläggning i Gävle som kommer att internutbildas och utvecklas till Personlig servicetekniker.


Läs mer

Plåtslagare i Gävle

Bilbolaget söker Bilplåtslagare till Gävle

På Bilbolagets skadecenter är teamkänsla och yrkesstolthet ledorden. Vi erbjuder dig ett självständigt och stimulerande arbete på ett kvalitetstänkande företag med bra villkor, nyrenoverad verkstad med modern utrustning.


Läs mer

Personlig servicetekniker i Söderhamn

Vi söker bilmekaniker till Söderhamn

En bilmekaniker servar bilar och åtgärdar fel på dem. Genom felsökning tar man reda på vad som måste åtgärdas på bilen. Mekanikern felsöker, plockar isär, rengör, kontrollerar, justerar eller byter ut felaktiga eller utslitna delar. Social kompetens har blivit en allt viktigare egenskap inom yrket eftersom många arbetar mycket med egna kundkontakter.


Läs mer