Serviceavtal

Sänkta kostnader och förbättrat andrahandsvärde.

Serviceavtalet kan tecknas på såväl ny som begagnad bil som har kört upp till 45.000 mil, kör du en bilmodell från märket Renault kan du teckna serviceavtal upp till att bilen är åtta år gammal. Vi lägger tillsammans upp en serviceplan med utgångspunkt för din körsträcka och bilmodell, och ger dig en fast månadskostnad. Det är tryggt och enkelt.
Vi är din kompletta servicepartner och hos oss hittar du allt under samma tak. Det gör oss unika inom branschen och du kan alltid lita på att jobben utförs enligt tillverkarnas anvisningar och riktlinjer.

Du som kör Volvo eller Renault vet säkert vad vi talar om. Känslan mellan tusentals delar insatta i väl avvägda system. I och med att vi enbart använder originaldelar så kan vi garantera att säkerhet, hållbarhet och körkänsla bibehålls.
När du lämnar bilen för originalservice garanterar vi att det vi åtgärdat enligt serviceprotokollet är fackmannamässigt utfört. Om något fel skulle uppstå på det som åtgärdats eller kontrollerats åtgärdas felet helt kostnadsfritt. Gäller inom ett år och max 1.000 mil.

När felet åtgärdas inom servicegarantin lånar vi dessutom ut en hyrbil helt kostnadsfritt.
Kontakta vår kundtjänst så får du hjälp att räkna ut vad det kostar för dig och din bil.

Telefonnummer: 026-655725
E-post: kundtjanst@bilbolaget.nu