Läs mer om Bilbolaget

Vi har berättat om olika delar i vår verksamhet i ett antal tidningsartiklar som vi samlat på denna sida så att ni ska kunna ta del av dem. Varmt välkommen till oss!

Kör säkert i vinter

Bilbolagets expert ger dig tipsen för att välja rätt vinterdäck:
– Det gäller att ha koll på däckens status om du vill slippa utslitna vinterdäcks otrevliga överraskningar när halkan slår till.
– Däcken är bilens enda yta mot marken och för att köra säkert i vinterväglag behöver du ha koll på att dina däck fungerar som de ska, säger Ingo Jansson på Bilbolaget i Roslagen.

Läs hela artikeln här >>

Simon Wessel

I Roslagen kan du betala för en begagnad Volvo men få en nästan ny: ”Förmånliga garantier och bra priser”

Begagnade bilar är hetare än någonsin. Vid Bilbolaget Roslagen erbjuder Simon Wessel och hans kollegor ”nästan nya” Volvobilar där kunden betalar för begagnat, men får bilar i skick som nya med förmånliga garantier.

Hos Pepie och Ulf på Bilbolaget i Roslagen blir din krockade bil som ny: ”Det ställs väldigt höga krav på dagens skadeverkstäder”

Med stor yrkesskicklighet och ett tätt samarbete med försäkringsbolag och biltillverkare tar teknikerna vid Bilbolaget Norrtäljes skadeverkstad i Vreta hand om din skadade bil. Kravet är att bilen ska lämna verkstaden lika fin och trafiksäker som före olyckan.

Läs hela artikeln här >>

Bilbolagets personliga servicetekniker kan hela din bil – serviceavtal alltmer populärt

På Bilbolaget Roslagens fullserviceverkstad i Norrtälje erbjuds kunden en personlig servicetekniker (PST). Förutom att serva och reparera bilar så ger PST även sina kunder ett personligt bemötande där all verkstadskontakt, bokning och uppföljning går genom PST.

Läs hela artikeln här >>

Jörgen och Roger

 

 

 

 

 

 

 

 

Jörgen och Roger ger kunderna mer tid

Roger Lindkvist, Jörgen Källberg och deras kollegor på Bilbolaget säljer inte bara bilar. De erbjuder ett helt paket med verkstadsservice, tillbehörsförsäljning och inte minst sin mångåriga kunskap om både bilarna och deras köpare. De är kort och gott ”Volvo” med hela Roslagen.

Läs hela artikeln här >>

Ingo Jansson

Så tvättar du din bil miljövänligt

Under sommarens långa värmebölja var det många som avstod från att tvätta bilen. Men hos Bilbolaget i Norrtälje flöt verksamheten på som vanligt, bland annat på grund av deras miljövänliga Tvätta-hall. – Vår biltvätt återanvänder i princip allt vatten, säger Ingo Jansson, Tvätta-ansvarig.

Läs hela artikeln här >>

Magnus Roslund

Bilbolaget satsar i Norrtälje

Bilbolaget storsatsar på att utveckla verksamheten i Norrtälje. Magnus Roslund är vd för Bilbolaget Roslagen – och han ser positivt på framtiden. – Vi vill kunna ge våra kunder bättre service genom modern teknik – och en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare, säger han.

Läs hela artikeln här >>