Ford Economy

Attraktiva erbjudanden för bilar som är sex år och äldre.

Bara för att din bil börjar få några år på nacken innebär inte det att du bryr dig mindre om den. Däremot kanske du är ännu mer intresserad av prisvärda erbjudanden när det kommer till service och underhåll av bilen.

Ford Economy erbjuder dig alla fördelarna med att få din service gjord av en auktoriserad fordverkstad men till mycket förmånligt pris.

Självklart utförs servicen av Fordutbildade tekniker som är utrustade med de rätta verktygen och datasystemen för att ta hand om din Ford på bästa sätt. Ford Motorcraft reservdelar är reservdelar av hög kvalitet men till ett lägre pris. Vi marknadsför alltid priser inklusive arbete och moms, på så sätt vet du redan innan vad en service eller reparation kommer att kosta.

Ford Economy-programmet innefattar service, däck och reservdelar vid eventuella reparationer – allt som krävs för att din Ford ska förbli en Ford men till ett förmånligt pris.

Ford Economy Service
Komplett Ford Economy originalservice inklusive olje- och oljefilterbyte, byte av kupéfilter samt kontroll av bilens viktigaste funktioner. Ford Assisstans ingår till nästa service.

Ford Economy service endast 2395 kr*.

Kontakta oss för mer information

Du kan boka din service direkt här

*Priserna på denna sida är rekommenderade priser som endast gäller Fords personbilssortiment som är sex år eller äldre och inte personbilsregistrerade transportbilar. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden.