🚗 Bilbolagets skadeverkstad, Sundsvall

Sök jobb som bilplåtslagare på Bilbolaget

I vår skadeverkstad i Sundsvall har vi en rolig och utvecklande tjänst för dig som är noggrann och riktigt bra på ditt jobb som bilplåtslagare/skadetekniker. Vi erbjuder ett självständigt och stimulerande arbete på ett kvalitetstänkande företag där du får möjlighet att vara med och påverka. Sök utan att behöva skicka in CV eller personligt brev idag! 🌟

Som bilplåtslagare kommer du att utföra reparationer på krockskadade bilar. I reparationsarbetet ingår byte av karossdetaljer, utförande av svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontering och montering av teknisk utrustning.

🛠️ Vem är du?

Då vi har stort fokus på nöjda kunder är det viktigt att du är serviceinriktad, social och positiv. Du är noggrann och vill alltid leverera högsta möjliga kvalitet.

Du har några års dokumenterad erfarenhet som bilplåtslagare/skadetekniker samt plåtslagarutbildning. Du har också ett giltigt körkort med minst behörighet B ✅

Hos oss får du:

  • En rolig och utvecklande arbetsmiljö
  • Fast & trygg anställning
  • Chans att påverka din egen lön
  • Bra villkor och pension
  • Många attraktiva förmåner

Gå med i vårt dedikerade team där ditt hantverk värderas och uppskattas! 🌟 Sök jobbet nu, innan någon annan hinner före.

Vill du veta mer om jobbet? Läs hela annonsen: Bilbolaget söker bilplåtslagare