🚗 Bilbolagets verkstad, Sundsvall

Sök jobb som personlig servicetekniker på Bilbolaget

Är du en bilmekaniker med känsla för service? Kom till oss på Bilbolaget och kombinera din tekniska kunskap med dina sociala färdigheter. I vår nyrenoverade märkesverkstad i Sundsvall erbjuder vi en trygg tjänst med bra villkor samt stor möjlighet att påverka och utvecklas i företaget. Sök jobbet utan att behöva skicka CV och personligt brev idag! 🌟

Som personlig servicetekniker utför du service och reparationer på Volvos högkvalitativa modeller. Du planerar själv din dag i stor utsträckning och har direktkontakt med kunder.

Vi arbetar två och två på våra lyftar. Ett modernt arbetssätt som minskar stressen och skapar bättre sammanhållning.

🛠️ Vem är du?

Då vi har stort fokus på nöjda kunder är det viktigt att du är serviceinriktad, social och positiv. Du är noggrann och vill alltid leverera högsta möjliga kvalitet.

Du har fordonsteknisk utbildning och gärna yrkeserfarenhet från liknande arbete. Du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Du har också ett giltigt körkort med minst behörighet B ✅

Hos oss får du:

  • Rolig och utvecklande arbetsmiljö
  • Fast anställning med attraktiva villkor
  • Kontinuerlig utbildning för att hålla dig i framkant
  • Möjligheter att påverka och växa inom företaget
  • Chans att påverka din lön

Ta steget in i en värld av kvalitet och expertis! 🌟 Sök jobbet nu och låt oss tillsammans höja standarden för bilservice! Inget CV behövs.

Vill du veta mer om jobbet? Läs hela annonsen här: Bilbolaget söker två personliga servicetekniker