🚗 Bilbolagets skadeverkstad, Sundsvall

Sök jobb som skadecoach på Bilbolaget

Är du en erfaren bilplåtslagare med en naturlig förmåga att leda? Kom till oss på Bilbolaget och jobba som skadecoach. Vi erbjuder en roll där du kombinerar ditt tekniska kunnande med ledarskap och du kommer få stor möjlighet att forma vår verksamhet.

Som skadecoach på Bilbolaget är du en operativ arbetsledare. Det betyder att du både jobbar som bilplåtslagare och leder ditt team samt planerar arbetet för gruppen.

Ditt uppdrag är att stötta och utveckla samt se till att det dagliga arbetet fungerar utan problem och efter uppsatta mål. Du håller dagliga möten med gruppen och har vissa administrativa uppdrag.

Vi letar efter dig som har en naturlig förmåga att motivera och leda, samtidigt som du vill vara hands-on i verkstaden ✅

🛠️ Vem är du?

Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande lägst gymnasienivå. Du har jobbat minst fem år som bilplåtslagare, skadehanterare eller liknande. Har du tidigare haft en arbetsledande roll är detta meriterande.

God datorvana är en förutsättning. Du har också ett giltigt körkort med minst behörighet B.

Hos oss får du:

  • En rolig och utvecklande tjänst
  • En stabil och trygg arbetsmiljö
  • Bra villkor som erkänner din kompetens
  • Stora möjligheter att påverka och göra skillnad
  • Attraktiva förmåner och bra pension

Om du är redo att ta steget till en ledande position där din expertis och ditt ledarskap kommer till sin rätt väntar vi med spänning på ditt CV! 🌟

Sök jobbet här!