Volvokortet är till för alla bilägare oavsett märke och är ett förmånligt, bekvämt och användbart kort med en rad fördelar:

  • Alla bilkostnader på en faktura. Med Volvokort går det utmärkt att betala: Drivmedel, service, reparationer, tillbehör, reservdelar, Volviaförsäkring, Volvo Billån och Volvo Billeasing.
  • Ingen årsavgift
  • Inga köpkrav
  • Bonus
  • Spara med högre ränta än hos din bank. (Fria uttag, ingen bindningstid, statlig insättningsgaranti.)
  • Vi har speciella erbjudanden i vår butik som endast gäller dig med Volvokort!

Volvokort med VISA

För dig som har både ett Volvokort och ett Visakort finns möjligheten att uppgradera till ett Volvokort med Visa. På så sätt slipper du Visakortet med avgift och spar utrymme i plånboken! Ett Volvokort med Visa ger dig alla fördelar som ingår i ett vanligt Volvokort, men det kan också användas vid inköp över hela världen. Dessutom är årsavgiften noll kronor.

När du betalar med ditt Volvokort hos oss eller på Tanka får du alltid 1 % av summan i bonus. När du når 5 000 poäng får du en värdecheck på 50 kronor som du kan använda i vår butik, i verkstaden samt även lösa in mot drivmedel via appen CarPay när du tankar på Tanka. Handlar du med kortet utanför Volvohandeln får du 0,5 % i bonus på alla dina köp.

Bonus utgår ej på bilköp, spel, lotteri och kontantuttag.


Med appen Carpay förenklas bilekonomin

CarPay är en app från Volvofinans Bank som skapar ännu mer värde för alla som har Volvokort. I CarPay kan du ansöka om och aktivera nytt kort och får sedan enkel och tydlig översikt över hela din bilekonomi. Har du redan ett kortkonto loggar du in och kan se allt från saldo och korttransaktioner till sparkonto, billån, leasing, lokala erbjudanden och inte minst intjänad bonus. Dina bonuscheckar samlas också i CarPay och du kommer enkelt åt dem direkt i mobilen. En nyhet som bara erbjuds i CarPay är att du kan lösa in dina bonuscheckar mot drivmedel när du tankar på Tanka. Summan på din inlösta bonuscheck dras av från din nästa tankning och syns på nästa faktura.