Alla äventyr räknas

Det behöver inte vara så komplicerat. Varken extremt eller långt bort. För om det är kravet för att det ska kallas ett äventyr, är risken stor att det inte blir något äventyr alls. Och äventyr är bra. De är upplevelser, nya intryck, inspiration.

Det är vad nya Volvo V60 Cross Country handlar om. Att se äventyret, att omfamna det och ge sig i väg. Och vi vill ge dig ett smakprov på det genom att låta dig välja mellan två äventyr som du kan uppleva tillsammans med familjen och nya V60 Cross Country.

Kontakta våra säljare för att boka in just ditt sportlovsäventyr!

 

Fika i Högbo Bruk

Tidsåtgång: 2 timmar. 

Högbo Bruk har något för alla, ett äventyr för både stor och liten. När du kliver ur din V60 Cross Country känner du säkert att du kommit till en plats med mycket historia. Använd gärna våra tefat som vi skickar med bilen och lek en stund med familjen. Ta en promenad och ta in omgivningarna och när du känner för det kan hela familjen besöka Gruvstugan där vi ordnat med fika åt er.

Kontakta en säljare för att boka ditt äventyr här! 

Klicka här för vägbeskrivning. 

 

Utflykt till Högbo Bruk

Tidsåtgång: 3 timmar. 

Högbo Bruk har något för alla, ett äventyr för både stor och liten. När du kliver ur din V60 Cross Country känner du säkert att du kommit till en plats med mycket historia. Använd gärna våra tefat som vi skickar med bilen och lek en stund med familjen eller varför inte delta i någon av Högbos roliga sportlovsaktiviteter? Varför inte prova på att blåsa ett alldeles eget glas i glashyttan eller hälsa på de fina djuren i smådjursparken. Ta en promenad och ta in omgivningarna och när du känner för det kan hela familjen besöka Gruvstugan där vi ordnat med fika åt er.

Kontakta en säljare för att boka ditt äventyr här! 

Klicka här för vägbeskrivning.