Service för äldre bilar

Din bil förtjänar omtanke, även när den inte är helt ny längre. Därför introducerar vi Volvo Originalservice Classic – för bilar äldre än sex år. Förutom en noggrann kontroll av bilen ingår förlängd vägassistans, servicegaranti i ett år och en stämpel i serviceboken. Det ger dig samma trygghet som du är van vid, till ett förmånligt pris. Vi optimerar servicen efter din bil- och årsmodell, så din bil får exakt det den behöver.

Som auktoriserad Volvoverkstad har vi den rätta kompetensen och har de rätta verktygen för att se till att din bil fungerar som den ska, trots några år på nacken. Välkommen att boka din service hos oss på Bilbolaget!

Just nu kampanjpris på Volvo Originalservice Classic

2 595:- för dig med Volvokort
2 795:-  utan Volvokort/Carpay 
3 627:- ordinarie pris 

Reparation och tillägg efter service 10% rabatt för dig med Volvokort.*
Uppge kod: ”Volvo2019”  vid betalningstillfället.

Har du inget Volvokort? Vi hjälper dig att skaffa ett! 

Boka service →

Om olyckan är framme

Med Volvo Assistans kan du känna dig trygg med att vi hjälper dig om något händer. Om du utför din service hos oss på Bilbolaget förlängs din Volvo assistans med ett år, varje gång du utför en en originalservice enligt Volvos serviceprogram. Fram till att din bil är tio år gammal sker denna förlängning per automatik. Assistansen gäller i 12 månader och endast på bilar som är registrerade i Sverige.

Det här ingår i Volvo Originalservice Classic för bilar äldre än 6 år

  • Alltid originaldelar vid service och reparationer. Då kan du lita på att din bil rullar säkert på vägarna.
  • Servicegaranti på arbetet i ett helt år, då vi som auktoriserad verkstad uppfyller alla Volvos krav.
  • Personlig servicetekniker – din kontaktperson hela vägen vid ditt servicebesök hos oss.
  • Fria uppdateringar av mjukvara så att din bil alltid har den senaste uppdateringen. Det optimerar både driftsäkerhet och körupplevelse.
  • Stämpel i serviceboken, det är särskilt värdefullt när du ska sälja din bil.
  • Fri Volvo Assistans i ett helt år från ditt servicedatum, fram till dess att bilen är tio år. Värde 525:-.
  • Hos oss på Bilbolaget får du även en kopp kaffe och fri tillgång till WiFi, så att du kan arbeta eller surfa medan du väntar.

*Erbjudandet kan ej kombineras med andra avtal eller rabatter och gäller t.o.m. 2020-08-31. Har du inget Volvokort så hjälper vi dig att teckna ett. Då kan du också delbetala på 4 månader helt utan kostnad. Prisex. gäller Volvo V60 årsmodell 2012.