Vi satsar på Söderhamn

Nu har vi stängt bilhallen i Söderhamn för ombyggnation men självklart finns våra säljare redo ifall du har frågor, vill köpa eller är sugen på att provköra. På telefon och via mail når du både Karl-Gunnar Söderlund och Stefan Jonsson. Vår verkstad och butik har öppet som vanligt under renoveringen.

Efter sportlovet är det tänkt att Bilbolagets nya bilhall ska öppna för kunderna i Söderhamn. Alla är överens om att det är ett välbehövligt lyft.

– Det fanns två alternativ, antingen lägga ner eller satsa. Jag är övertygad om att våra kunder vill att vi ska finnas lokalt. Nu får Söderhamn en toppanläggning, säger VD Robert Lipskog.

Här kan du läsa mer om ombyggnationen.

Här kan du läsa mer om vår invigningsfest.


Bilar i byggnaden

Måndag│15 April │ 2019

Nu har de första bilarna kommit in i bilhallen och i fredags fick lokalen hålla sitt första event. Snart är allt klart och vi ser fram emot invigning!


Anläggningen tar form

Fredag │12 April │ 2019

Nu börjar vi kunna se hur vår nya anläggning kommer att se ut och idag har vi även kunnat köra in vår första bil i den nya bilhallen. På den översta bilden ser ni vår lounge där du är välkommen på en kopp kaffe och på de nedre bilderna ser ni ett av våra nya kontor, vem vet, kanske blir det just här du gör din nästa bilaffär?


Nu täcker vi fasaden

Tisdag │19 februari │ 2019

Nu täcker vi fasaden för vidare byggnationer av väggarna.


Taket är på plats!

Måndag │14 februari │ 2019

Nu ligger taket på plats över vad som kommer att vara vår framtida bilhall!


Den nya anläggningen börjar att ta form

Torsdag │7 februari │ 2019

Stöttorna för takstolar och väggarna är på plats och den nya anläggningen börjar att ta form. Den nya anläggningen kommer ha en generös takhöjd och ett härligt ljusinsläpp.


Nu läggs grunden för den nya anläggningen

Måndag │11 December │ 2018

Nu förbereds marken för att plattan ska kunna gjutas. Nu läggs alltså grunden för det som kommer vara vår nya fina anläggning.


Ombyggnationen fortsätter

Måndag │26 November │ 2018

Trots att frosten lagt sig så fortsätter ombyggnationen av vår bilhall och nu har hela främre delen av bilhallen jämnats med marken.


Intervju med Söderhamns verkstadschef Tommy Rönnqvist

Tisdag │13 November │ 2018

Under sommaren 2018 renoverade vi verkstaden i Söderhamn. En renovering som lyft verkstaden och gjort att våra Personliga servicetekniker trivs ännu bättre. Elina, marknadsassistent på Bilbolaget har gjort en kortare intervju med Tommy som berättar om hans tankar om renovering av verkstaden och om ombyggnationen av bilhallen i Söderhamn.


Nu är ombyggnationen igång och takstolarna lyfts av.

Tisdag │13 November │ 2018 


Såhär såg bilhallen ut innan ombyggnationen.

Måndag │29 Oktober │ 2018