Förenkla ditt bilägande med Bilbolaget Total

Du som blir helhetskund hos oss när du köper din begagnade Volvo, Renault eller Dacia, dig vill vi måna lite extra om. Med våra produkter från Volvia och Volvofinans får du enkelhet och trygghet i ditt bilägande. Som helhetskund får du  mängder av förmåner så väl vad gäller finansiering, försäkring, garanti, drivmedel, butiksvaror som tillbehör. Just nu bjuder vi dig dessutom på försäkring i 6 månader. Det enda du behöver göra är att finansiera din bil via oss, teckna ett Volvokort, försäkring och ett serviceavtal i tre år.*

Du hittar våra bilar på BILBOLAGET.NU eller WAYKE.SE


Upp till två års garanti ingår

Alla bilar med Bilbolagets Selected-garanti har testats på cirka 70 punkter av en utbildad tekniker. Eventuella fel åtgärdas innan bilen säljs. Vi vill att du ska slippa obehagliga överraskningar och erbjuder därför upp till två års garanti på begagnade bilar. En av marknadens mest generösa garantier.

Selected 24 mån

  • Gäller bilar under 5 år som har gått max 10.000 mil vid köptillfället.
  • Garantin gäller 24 månader eller 2 000 mil körsträcka
  • Sju dagars bytesrätt (max 50 mil)
  • VDN-deklarerad
  • Kvalitetstestad och kontrollerad

Selected 6 mån

  • Gäller bilar under 7 år som har gått  max 15.000 mil vid köptillfället
  • Garantin gäller 6 månader eller  500 mil körsträcka
  • Sju dagars bytesrätt (max 50 mil)
  • VDN-deklarerad
  • Kvalitetstestad och kontrollerad

Serviceavtal från 199:-/mån

Redan vid köpet av en ny Volvo kan du genom att teckna ett serviceavtal försäkra dig om att din bil är eftertraktad den dagen det är dags att sälja. En bil som alltid servas i tid – och av specialister – värderas högt. Tryggheten att köpa en begagnad bil där allt fungerar som nytt är de flesta bilköpare beredda att betala extra för. Och detta höjer givetvis andrahandsvärdet. Med ett serviceavtal lägger du upp en plan för betalning av underhållskostnaden på din nya bil. Samma summa, månad efter månad, men ingen faktura efter verkstadsbesöket, och inga obehagliga överraskningar i form av oplanerade utgifter.


Volvia försäkring – Vi tål att jämföras

Vårt mål är att erbjuda marknadens bästa, mest kompletta och prisvärda försäkring för alla Volvo, Renault- och Daciaägare. När det gäller försäkringar är det viktigt att inte bara fokusera på priset. Se till vad försäkringen innehåller, hur skadehanteringen går till om du får en skada och vad försäkringen faktiskt täcker. Matematik vi gillar: 400 000 Volvoägare har valt oss som sitt försäkringsbolag och 9 av 10 av våra kunder som råkar ut för en skada är nöjda eller mycket nöjda med hur vi hanterar skadan. Om du råkar ut för en skada kontaktar du din Volvohandlare som hjälper dig med hela försäkringsärendet – skadebesiktning av bilen, kontakten med oss på Volvia och all administration.

Alltid rabatt med Volvokort

Med Sveriges populäraste bilägarkort blir livet med din bil lite enklare. Dessutom är det helt kostnadsfritt. Med Volvokort samlar du alla dina bilkostnader – drivmedel, service, försäkring, inköp i Volvohandeln och parkering på ett och samma kort. Du tankar billigare på Tanka och OKQ8, kan dela upp verkstadsbesök och köp i Volvohandeln på fyra månader, avgifts- och räntefritt. Du får även bonus på dina köp. Volvokortet är kopplat till Carpay, appen som ger dig full koll på dina bilkostnader


Med Volvo Billån slipper du alla avgifter

Letar du efter ett billån med en fördelaktig månadskostnad, titta inte bara på räntan. Många aktörer på marknaden lockar med en låg ränta, men lägger sedan på olika avgifter som gör att den effektiva räntan – och därmed månadskostnaden – blir betydligt högre än man tror. När du väljer Volvo Billån slipper du alla avgifter.


*Tjänsterna faktureras månadsvis under en treårsperiod.