Vi laddar för framtiden

Nu kan du ladda din bil på Tanka, Bultgatan 1, Sundsvall.

I samarbete med Vattenfall InCharge installeras nu över 300 laddplatser hos Volvo- och Renaulthandlare i hela landet. Installationen sker successivt under tre år och redan idag kan du ladda din elbil på en mängd stationer runtom i landet.

Betala smidigt med Volvokort och CarPay

Betalningen kan göras genom appen InCharge som är kopplad till Volvokortet och CarPay. Dina kostnader kan du alltid följa i CarPay. Laddstationerna kommer att vara förberedda för semisnabb laddning på 22 kW. Det innebär att din elbil kan laddas på ett par timmar.

En del av norra Europas största nätverk för laddstationer

Antalet elbilar ökar kraftigt i Sverige och Tanka satsar stort på att det alltid ska finnas en laddstation nära till hands. I dagsläget kan du ladda din elbil på 26 Tanka-anläggningar och tack vare vårt samarbete med nätverket InCharge får du tillgång till ytterligare 5 000 laddplatser runt om i norra Europa.

Gratis laddkort eller bricka från InCharge!

Beställer du laddkort eller laddbricka till din elbil idag, har du det i brevlådan inom några få arbetsdagar – helt utan kostnad. Då kan du ladda på en av våra många laddstationer i Sverige, Tyskland och Nederländerna. Kortet passar bra i plånboken och brickan fästs enkelt på nyckelknippan. Det finns alltid en laddstation i närheten, så att du tryggt och enkelt kan ladda din elbil. Du kan slappna av på resan utan att bekymra dig över var nästa laddning ska ske. Precis så som det ska vara!

 

Observera att du inte kan logga in på My InCharge-portal om du inte har fått en länk via e-post och aktiverat ditt konto först. För att få en aktiveringslänk beställer du ett gratis laddkort eller bricka. När du har gjort din beställning får du ett mejl där du aktiverar ditt My InCharge-konto.