EN NY GENERATION BILBARNSTOLAR

Bakåtvänd men alltid framåtblickande

Volvos säkerhetsinnovationer har hjälpt till att garantera barns säkerhet i bilar i mer än femtio år. Vi har lärt oss mycket genom åren. Med Volvo Cars nya generation bilbarnstolar har vi tagit allt vi har lärt oss och låtit dig ta del av fördelarna.

Vi säljer Volvos bilbarnstolar i vår butik, välkommen in så berättar vi mer.

Läs mer om Volvos bilbarnstolar här


Barn i bil

Alla barn har rätt att sitta säkert i bilen. På Volvias hemsida får du information om barnsäkerhet i bil, bilbarnstolar för olika åldrar, hur du monterar bilbarnstolen rätt, fästsystemet ISOFIX och varför alla barn ska färdas baklänges upp till minst fyra års ålder.​

Länk till Volvias hemsida


Barnstol, babyskydd

Vårt bakåtvända babyskydd är utformat för att spädbarn från 0 till 1 år eller mellan 0 och 13 kg ska sitta skönt och säkert. Babyskyddet har en djupt skålad sits, lyxig ny klädsel och höga sidopaneler. Det stora bärhandtaget kan enkelt justeras med en hand och nackstödet kan ställas in framifrån.


Vridbar och bakåtvänd barnstol

På Volvo vill vi alltid göra ditt liv enklare. I den nya versionen av den bakåtvända barnstolen har vi lagt till en vridfunktion, vilket gör det lättare för dig att spänna fast ditt barn. När barnet är ordentligt fastspänt vrider du enkelt tillbaka barnstolen så att den klickar fast i rätt position. Avsedd för barn från 9 månader till 6 år eller 9–25 kg.


Bilbarnstol, bakåtvänd

Vår bakåtvända bilbarnstol har större benutrymme, fler lutningslägen och ny, lyxig klädsel. Bilbarnstolen erbjuder optimal komfort och säkerhet för barn från 9 månader till 6 år eller 9–25 kg. Den kompakta konstruktionen och den låga vikten gör det enkelt att installera, justera och ta ut bilbarnstolen.


Barnstol, bältesstol

Vår bältesstol är utformad för barn som är från 4 till 10 år, eller mellan 15 och 36 kg. Det vadderade nackstödet, de höga sidopanelerna och axelskydden säkerställer att ditt barn sitter säkert. Den nya, lyxiga klädseln är en garanti för att resan också är bekväm. ISOFIX-systemet håller bältesstolen ordentligt på plats även när den inte används.


Barnstol, bälteskudde med ryggstöd

Vår bälteskudde med integrerat ryggstöd är utformad för barn som är mellan 4 och 10 år eller mellan 15 och 36 kg. Bältesstolen säkerställer att säkerhetsbältet alltid sitter rätt för att ditt barn ska sitta lika bekvämt och säkert när det växer. Nackstödet kan ställas in för vila/sömn och har fem olika inställningslägen.