Välkommen till Bilbolaget i Sundsvall och Timrå!

Vi vill genom en serie av filmer i sociala medier presentera Bilbolaget i Sundsvall och Timrå för att visa hur det ser ut hos oss. Här kan du få ta del av dem.

Varmt välkommen!

 


Läs mer om oss

Vi har berättat om olika delar i vår verksamhet i ett antal tidningsartiklar som vi samlat på denna sida så att ni ska kunna ta del av dem.

 

Jörgen och Viktor hjälper dig att hitta din nästan nya Volvo hos Bilbolaget i Sundsvall

Efter det senaste årets rush efter begagnade bilar utökar Bilbolaget i Sundsvall och Timrå. I bilhallen i Sundsvall har de fabriksnya bilarna under december fått sällskap av ”nästan nya” Volvobilar, till begagnade priser men med skick och garantier som om de var nya.

Läs hela artikeln här >>

Kör säkert i vinter

Bilbolagets expert ger dig tipsen för att välja rätt vinterdäck:
– Det gäller att ha koll på däckens status om du vill slippa utslitna vinterdäcks otrevliga överraskningar när halkan slår till.
– Däcken är bilens enda yta mot marken och för att köra säkert i vinterväglag behöver du ha koll på att dina däck fungerar som de ska, säger Daniel Gidlund på Bilbolaget i Sundsvall.

Läs hela artikeln här >>

Bilbolaget satsar på innovativ Tvätta-hall

På Bilbolagets anläggning bredvid Tanka ligger Sundsvalls nyaste biltvätt Tvätta.
– Utrustningen i hallen är av senaste modell och tvättar bilen skonsamt. Den har all extrautrustning som behövs för att vara extremt effektiv och din bil blir riktigt ren i den miljömärkta Tvätta-hallen.

Läs hela artikeln här >>

Per-Olof, Rickard och Niclas på Bilbolaget i Timrå ”Vi har fokus på transportbilskundens vardag”

På Bilbolaget i Timrå är det Per-Olof, Rickard och Niclas som tar hand om transportbilskunderna och alla tre förstår verkligen företagarnas verklighet.
– Vi vet hur avgörande det är att bilen på alla sätt fungerar. Bilen är deras arbetsplats och det prioriterar vi i alla lägen.

Läs hela artikeln här >>

Ny modern Däck- och Glasverkstad hos Bilbolaget i Timrå

Efterlängtad är den – Bilbolagets nya Däck- och Glasverkstad i Timrå.
– Det känns jätteroligt att ha fördubblat kapaciteten på däckförvaring och samtidigt kunna erbjuda verkstadsservice både på däck och glas. Verkstaden är nybyggd och ligger längst fram när du svängt av till Bilbolaget.

Läs hela artikeln här >>

Markus Högbom

Det har aldrig varit tryggare att köpa begagnad bil

På Bilbolaget i Timrå har vi satsat stort på begagnade bilmarknaden och det viktigaste är att kunden känner sig trygg i affären, menar Markus Högbom säljcoach.

Läs hela artikeln här >>