Välkommen till Bilbolaget i Sundsvall och Timrå!

Vi vill genom en serie av filmer i sociala medier presentera Bilbolaget i Sundsvall och Timrå för att visa hur det ser ut hos oss. Här kan du få ta del av dem.

Varmt välkommen!

 


Läs mer om oss

Vi har berättat om olika delar i vår verksamhet i ett antal tidningsartiklar som vi samlat på denna sida så att ni ska kunna ta del av dem.

Bilbolaget satsar på innovativ Tvätta-hall

På Bilbolagets anläggning bredvid Tanka ligger Sundsvalls nyaste biltvätt Tvätta.
– Utrustningen i hallen är av senaste modell och tvättar bilen skonsamt. Den har all extrautrustning som behövs för att vara extremt effektiv och din bil blir riktigt ren i den miljömärkta Tvätta-hallen.

Läs hela artikeln här >>

Per-Olof, Rickard och Niclas på Bilbolaget i Timrå ”Vi har fokus på transportbilskundens vardag”

På Bilbolaget i Timrå är det Per-Olof, Rickard och Niclas som tar hand om transportbilskunderna och alla tre förstår verkligen företagarnas verklighet.
– Vi vet hur avgörande det är att bilen på alla sätt fungerar. Bilen är deras arbetsplats och det prioriterar vi i alla lägen.

Läs hela artikeln här >>

Ny modern Däck- och Glasverkstad hos Bilbolaget i Timrå

Efterlängtad är den – Bilbolagets nya Däck- och Glasverkstad i Timrå.
– Det känns jätteroligt att ha fördubblat kapaciteten på däckförvaring och samtidigt kunna erbjuda verkstadsservice både på däck och glas. Verkstaden är nybyggd och ligger längst fram när du svängt av till Bilbolaget.

Läs hela artikeln här >>

Markus Högbom

Det har aldrig varit tryggare att köpa begagnad bil

På Bilbolaget i Timrå har vi satsat stort på begagnade bilmarknaden och det viktigaste är att kunden känner sig trygg i affären, menar Markus Högbom säljcoach.

Läs hela artikeln här >>