Arbeta hos oss

Vi vill ha engagerade medarbetare!

Vårt kundlöfte: Med personlig omtanke
På Bilbolaget är vi övertygade om att det finns ett löfte som står över alla andra. Nämligen det löfte som prickar människans grundläggande behov av bekräftelse. Vi vill att alla kunder ska känna sig betydelsefulla och att just deras behov är någonting som vi tar på allvar och har lösningar på. Omtanke i alla led vinner i längden.

Värdegrunden – våra gemensamma spelregler
I alla organisationer finns det saker som tar eller ger energi. Och saker som kan göras annorlunda för att ge ännu större kundvärden. Med våra spelregler vill vi ge ramar för vad som gäller för alla medarbetare på Bilbolaget. Spelreglerna har sammanfattats med fyra värdeord:

  • Trovärdighet
  • Omtanke
  • Passion
  • Göra skillnad

Bilbolaget Lastvagnar söker en Verkmästare

Bilbolaget Lastvagnar söker en Verkmästare.
Placeringsort: Sundsvall

 Som en del av vår expansion framåt söker vi en driven Verkmästare som skall stärka vårt verkmästarteam ytterligare.

Om rollen
Vår verkstad hanterar Volvolastbilar och bussar. Som Verkmästare är du mitt i den operativa driften och arbetar med tekniska problem och att effektivisera verkstaden. I arbetsuppgifterna ingår även att vägleda kunder i tekniska frågor samt bistå med teknisk kunskap till mekanikerna. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens behov uppfylls.

Din profil
Vi söker en person som har en fordonsteknisk bred kunskap och minst fem års erfarenhet som mekaniker. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll samtidigt som du också är en självklar lagspelare.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss. Din personlighet värderas högt då arbetet innebär att vara företagets ansikte utåt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och att du har inställningen att alltid se lösningar och kunden i fokus.

Här jobbar vi med omtanke om både kunder och kollegor, och vi vill att du ska ha en vilja att göra skillnad i ditt arbete och ge kunderna goda upplevelser. Att ta ansvar och bry sig om andra är ledord som vi håller högt på Bilbolaget.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag och med ett starkt varumärke. Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär sex månaders provanställning. I tjänsten ingår skifttjänstgöring, med kvällar och helger.

Välkommen med din ansökan!
Skicka din ansökan till Marco Lundahl, marco.lundahl@bilbolaget.nu
Vid funderingar om tjänsten kontakta Marco Lundahl, 060-671976. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag, som är 31/5 2019. Skicka därför in din ansökan redan idag!