Arbeta hos oss

Vi vill ha engagerade medarbetare!

Vårt kundlöfte: Med personlig omtanke
På Bilbolaget är vi övertygade om att det finns ett löfte som står över alla andra. Nämligen det löfte som prickar människans grundläggande behov av bekräftelse. Vi vill att alla kunder ska känna sig betydelsefulla och att just deras behov är någonting som vi tar på allvar och har lösningar på. Omtanke i alla led vinner i längden.

Värdegrunden – våra gemensamma spelregler
I alla organisationer finns det saker som tar eller ger energi. Och saker som kan göras annorlunda för att ge ännu större kundvärden. Med våra spelregler vill vi ge ramar för vad som gäller för alla medarbetare på Bilbolaget. Spelreglerna har sammanfattats med fyra värdeord:

  • Trovärdighet
  • Omtanke
  • Passion
  • Göra skillnad

 Bilbolaget personbilsverkstad i Timrå söker personlig servicetekniker

Vi behöver nu förstärka vårt team på personbilsbilsverkstan med ytterligare en personlig servicetekniker.

Du kommer ingå i ett härligt gäng med god sammanhållning på Bilbolagets personbilsverkstad i Timrå där vi är auktoriserade för Renault, Dacia och Volvo.

Dina arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter består i att utföra service och reparationer på Volvo, Renault och Dacia personbilar, och på sikt även ta hand om hela kontakten från bokning till utlämnande av bil.

Din bakgrund
Vi söker dig med god dokumenterad kunskap inom fordonsteknik och mekanik, och som genomgått fordonsteknisk utbildning.
Tidigare erfarenhet från yrket, alternativt praktik är ett krav.
Vi vill även att du innehar ett giltigt körkort med minst B- behörighet.

Som person
Vi söker en person som har god social kompetens, är stresstålig och är mycket strukturerad med kundservice i fokus. Du ser vinsten i att vara en god lagspelare och att bidra till en god stämning bland dina kollegor. Här jobbar vi med omtanke om både kunder och kollegor, och vi vill att du ska ha en vilja att göra skillnad i ditt arbete och ge kunderna goda upplevelser. Att ta ansvar och bry sig om andra är ledord som vi håller högt på Bilbolaget.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Låter tjänsten intressant?
Skicka din ansökan med CV till Fredrik Häggquist, coach personbilsverkstad. e-post: fredrik.haggquist@bilbolaget.nu .

Tel. 060-53 56 14.

Vi vill ha din ansökan senast den 28 februari.


Bilbolaget söker skademekaniker till Sundsvall

Vill du arbeta på ett företag som vill ligga i framkant? Vill du vara med och påverka på en inspirerande och utvecklande avdelning?

Bilbolagets skadeverkstad behöver nu förstärka med en skadetekniker. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat gäng med god sammanhållning på Bilbolagets skadeanläggning som ligger på Skönsmon i Sundsvall. Anläggningen är auktoriserad för Volvo, Ford, Renault, Dacia samt Mercedes och arbetar efter tillverkarnas arbetsbeskrivningar. Medarbetarna genomgår kontinuerligt generalagenternas utbildningsprogram.

Du får arbeta brett med alla moment i skadereparationen som t.ex. demontering av skadade delar, svetsning, felsökning, olika riktningsarbeten, plastlagning och montering efter lackering mm.

Bakgrund och kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som är utbildad skadetekniker och har jobbat flera år i yrket. Alternativt kanske du är en utbildad personbilsmekaniker med mångårig erfarenhet som nu vill byta inriktning och istället arbeta med dom omväxlande arbetsmomenten som ingår i arbetet som skadetekniker.

God datorvana är önskvärt och B-körkort ett krav.

Du gillar att arbeta i ett högt tempo med fokus på kvalitet och noggrannhet och värdesätter att göra ett arbete som du kan vara stolt över. Vidare är du ansvarstagande och en god lagspelare.

För Bilbolaget är det viktigt att du ser vinsten i att vara en god lagspelare och att du alltid vill bidra till en god stämning bland dina kollegor. Här jobbar vi med omtanke om både kunder och kollegor. Vi vill att du ska ha en vilja att göra skillnad i ditt arbete och bidra till att ge kunderna goda upplevelser.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ort: Sundsvall

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta skadecoach Patrik Hagemo på telefon 060-18 02 13 eller via mail patrik.hagemo@bilbolaget.nu

Vi vill ha din ansökan senast 2019-03-15.